Kada je prošle godine DJ Mag pripremao top listu najuspešnijih i najpopularnijih izvođača, svi su bili uvereni da će prvo mesto zauzeti Martin Garrix ili eventualno Hardwell – dogodilo se neočekivano, a pobedu su odnela belgijska braća Dimitri i Michael Thivaios, poznatiji kao Dimitri Vegas & Like Mike! Iako ih mnogi doživljavaju kao tandem koji je uspeh izgradio preko noći, činjenica je da su godinama radili na usavršavanju zvuka: počevši od dubokog undergrounda, preko rezidenture na Ibizi uz minimal/tech zvuk, pa sve do prihvatanja mainstream formi EDM-a, kao što su big room i future house.

Pre uzlaska na vrh Top 100 DJs liste na DJ Magu, 2015. su obeležili velikim hitovima “The Hum” (u čijoj je produkciji učestvovao i Ummet Ozcan), te “Higher Place” (s autorom znanim kao Ne Yo), koja je ujedno bila i najshazamovana traka na tadašnjem Tomorrowlandu. Osim toga, oni su praktično domaćini tog čuvenog festivala! Ove godine su takođe već osvojili brdo nagrada, a hit “Melody” u saradnji s Ummetom Ozcanom i Steveom Aokijem je bio službena himna belgijske reprezentacije na ovogodišnjem evropskom fudbalskom prvenstvu!

Wiener Stadthalle Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike 11.11. nastupaju u Beču i to u Wiener Stadthalle – ugrabite priliku i iskoristite ponude vezane za ulaznice i prevoz koje nudi GoNParty ekipa, a sve detalje saznajte OVDE.

Facebook Comments