Dimitri Vegas & Like Mike spremaju elektronski spektakl u Beču

306
Dimitri Vegas & Like Mike Wiener Stadthalle

Kada je prošle godine DJ Mag pripremao top listu najuspešnijih i najpopularnijih izvođača, svi su bili uvereni da će prvo mesto zauzeti Martin Garrix ili eventualno Hardwell – dogodilo se neočekivano, a pobedu su odnela belgijska braća Dimitri i Michael Thivaios, poznatiji kao Dimitri Vegas & Like Mike! Iako ih mnogi doživljavaju kao tandem koji je uspeh izgradio preko noći, činjenica je da su godinama radili na usavršavanju zvuka: počevši od dubokog undergrounda, preko rezidenture na Ibizi uz minimal/tech zvuk, pa sve do prihvatanja mainstream formi EDM-a, kao što su big room i future house.

Pre uzlaska na vrh Top 100 DJs liste na DJ Magu, 2015. su obeležili velikim hitovima “The Hum” (u čijoj je produkciji učestvovao i Ummet Ozcan), te “Higher Place” (s autorom znanim kao Ne Yo), koja je ujedno bila i najshazamovana traka na tadašnjem Tomorrowlandu. Osim toga, oni su praktično domaćini tog čuvenog festivala! Ove godine su takođe već osvojili brdo nagrada, a hit “Melody” u saradnji s Ummetom Ozcanom i Steveom Aokijem je bio službena himna belgijske reprezentacije na ovogodišnjem evropskom fudbalskom prvenstvu!

Wiener Stadthalle Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike 11.11. nastupaju u Beču i to u Wiener Stadthalle – ugrabite priliku i iskoristite ponude vezane za ulaznice i prevoz koje nudi GoNParty ekipa, a sve detalje saznajte OVDE.

PODELI
Prethodni članakDejan Milićević @ Metropolitan (Šabac)
Sledeći članakUpoznajte Nastiju koja 4. novembra stiže na Raveolution!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!