ASAP slavi 10 godina Special Edition žurkom

388
ASAP Special Edition Pancevo TKNO Tauten

Trećeg maja 2014, povodom zatvaranja uspešne sezone u dvorani “Apolo“, pančevački DJ-evi napravili su veliku žurku. Nazvali su je “All Stars Alliance Pančevo” ili ASAP, a ideja vodilja bila je da se na njoj predstave lokalna imena. Danas, ova žurka prerasla je u serijal događaja na više lokacija, organizacija koja stoji iza njih više ne okuplja samo DJ-eve i koncept je izmenjen da bi se priča podigla na viši nivo.

Prvi “All Stars Alliance Pančevo” događaj ove klupske sezone – “ASAP Special Edition” – zakazan je za subotu, 22. oktobar. Sedam DJ-eva, jedan VJ i jedan MC i fotograf, vratiće se na mesto na kom je sve počelo, u “Apolo”. Žurku će headline-ovati TKNO, požarevački DJ, producent i osnivač etikete “Tauten“. Pored njega nastupiće i Miloš Vujović, Dymo, Mark Myself, Lobor D, Sloba i Zee Jovanović. Za vizuale je zadužen VJ Witness, a žurku će fotkati Marko Obradović Edge, poznati fotograf Deadline Design Studia.

ASAP Special Edition TKNO Pancevo Tauten

Promena koncepta, bukiranje DJ-eva koji nisu iz Pančeva i otvaranje klupske sezone nisu jedini razlog što je ova žurka nazvana “ASAP Special Edition”. Ove večeri biće obeleženo i 10 godina postojanja legendarne pančevačke organizacije “Dtox“, koja je od, sada davne 2006. godine, nastojala da izvrši detoksikaciju lokalne scene elektronske muzike. Jay Lumen, Viktorija Rebeka, Phatjack i Sharooz, neka su od imena koje je “Dtox” bukirao za svoje žurke. U njihovoj režiji organizovane su “Pančevački Prvi”, “Exit” promo žurke i nebrojeno manjih događaja na raznim lokacijama.

Naredni ASAP događaj sprema se za 26. novembar, kada će Pančevo posetiti još jedan član “Tauten” familije. Još uvek ne smemo ništa da vam otkrijemo!