Big Bud večeras u klubu Plastic

241
Big Bud Rahmanee Side1 Necone Plastic Jungle Tribe

Jungle Tribe se vraća svojim korenima i posetiocima pruža pravu drum and bass poslasticu!

Britanski DJ i producent Big Bud koji je već dve decenije prisutan na muzičkoj sceni, večeras će imati nastup u klubu Plastik. Pored njega nastupaju i zvezde domaćeg drum and bass-a Rahmanee, Side1 i Necone.

Big Bud Rahmanee Side1 Necone Plastic

Big Bud svoje prvo izdanje objavio je 1994. godine za za etiketu Creative Source. Krajem devedesetih priključuje se GLO timu i zajedno sa Nooki-em i LTJ Bukem-om promoviše futuristički pristup elektronskoj muzici kombinujući jazzy bass linije i hipnotičke melodije koje pokreću na ples. Pet godina uspešne saradnje i pregršt izdanja obeležili su zlatno doba etikete Goodlooking Records. Danas je vlasnik sopstvene izdavačke kuće Soundtrax Records (Big Bud). Domaća publika je već imala priliku da se upozna sa muzikom ovih izvođača.

Dođite da se njišete uz kvalitetne ritmove! Žurka počinje u 23h, ulaz je free do 01h, nakon čega će iznositi 300 rsd.

PODELI
Prethodni članakKo od DJ-eva dolazi na Luminosity Beach Festival 2017? (I deo)
Sledeći članakKlub Devet ponovo otvara svoja vrata!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!