Classic Trance Night Vol.5 @Kinky Bar

228
Classic Trance

Oktobarska Classic Trance žurka kao nastavak mesečnog serijala održaće se ove subote, 29.oktobra u Kinky Bar-u. Očekuje vas kvalitetan zvuk iz različitih perioda old school trance muzike. Ponesite dobro raspoloženje i spremite se da čujete zvuk koji retko imamo prilike da slušamo.

Line up :

Filip Nikolaević je mastermind iza serijala Retro Trance žurki koje već deceniju okupljaju publiku koja voli stari trance zvuk. Sa nekoliko svojih projekata u različitim podžanrovima elektronske muzike sasvim je prirodno svrstati ga u titane Beogradskog underground-a.
http://soundcloud.com/filipnikolaevic
http://www.mixcloud.com/filipnikolaevic/

Hypnotic je još jedan od “titana” čija beskompromisna selekcija i glatki miks od prvih DJ koraka devedesetih često začudi publiku i namećući pitanje “zašto ovaj čovek ne vrti češće?”. Jedan je od najvećih kolekcionara elektronske muzike i velika je čast svirati zajedno sa njim, a ovo je jedna od retkih prilika kada ga možete čuti.
https://www.mixcloud.com/_hypnotic_
https://soundcloud.com/2trancentral
https://www.youtube.com/user/2trancentral

Tarbuk, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nationa gde je zajedno radio sa Hypnoticom, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i festivalima kao što je nekadašnji Transplant.

Ulaz : 200din
FB Event