Veliko otvaranje Reflekt kluba!

Reflekt Fakir Novi Becej

Nakon mnogo uspešnih live streamova i brojnih pozitivnih komentara, organizacija Reflekt otvara svoj klub. Novi Bečej će dobiti prostor koji će ugostiti velika imena naše DJ scene. U ovom banatskom gradiću, 25. novembra, otvara se klub sa autentičnim ambijentom i vrhunskom opremom.

Velika inovacija jeste klupski koncept, još uvek neviđen u ovom delu Vojvodine. Prvi put će postojati jasno odvojen DJ pult, u zenitu prostora, podijum i VIP zona.

Ovaj značajan događaj, koji je pokazatelj da epicentar dobrih žurki nisu samo veliki gradovi, ugostiće jednog od osnivača andergraund klupske scene u Srbiji. DJ koji još od početka osamdesetih praši našom scenom, poznat i kao deo organizacije Wet Dreams i Noise Destruction, a to je – Fakir!

Fakir Reflekt Novi Becej

Lokalnu muzičku podršku pružiće rezident DJ-evi Miss Aiko Miyuki, Vincent Koelo i Daniel Prehoffer, koji će toplim zvucima house muzike španskog karaktera zagrejati podijum.

Muzički set za zatvaranje žurke imaće priliku da izvede fenomenalni Daniel Fritz, koji već četvrti put nastupa u Novom Bečeju. Domaća publika ga pamti po opčinjavajućem setu kojim je zatvorio prvi dan Reflekt festivala.

Da se podsetimo, prvi Reflekt festival odigrao se na amfiteatru u Novom Bečeju, 26. i 27. avgusta. Nakon dobre posećenosti i podrške posetilaca, ovo je bio odličan povod za otvaranje kluba. U linku ispod možete pogledati kako je to izgledalo.

Reflekt festival 2016.Hvala vam što ste đuskali sa nama! Možda vam se čini da ove nedelje odmaramo, ali odmah ćemo to demantovati. Stigla je nova oprema, planiramo sledeći live stream, i još po nešto.
Kao što znamo, domaća dj scena jeste mala, međutim, na njoj su velika imena. Neka od njih ćemo uskoro i ugostiti! Putem zvanične Reflekt stranice ćete biti obavešteni o svemu. Izdržite još malo, pa otkrivamo pojedine detalje i koga ćemo to imati čast da ugostimo! ?
Uživajte u slideshow-u koji smo vam pripremili! ?

Posted by Reflekt on Saturday, September 24, 2016

Dok nestrpljivo čekamo 25. novembar, slušamo live streamove koji su priredili Goya (VIDEO), Robbie M (VIDEO), i rezidenti Vincent Koelo i Miss Aiko Miyuki (VIDEO).

Karte su dostupne u prodaji, rezervišite svoju na vreme za samo 250rsd! Potrebno je da pošaljete poruku zvaničnoj Reflekt stranici, moguće je i plaćanje pouzećem.
Cena karte na ulazu iznosiće 350rsd.

Vidimo se!

Facebook Event

Prethodni tekstSLEDEĆI RAVEOLUTION UZ METODI HRISTOV-A I OLIVIER GIACOMOTTO-A
Sledeći tekstDream Bigger 5.novembar @Apolo Pančevo
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!