Classic Trance Night Vol.6 @Kinky Bar 26.novembar

Classic Trance 6

26. novembra očekuje vas još jedna u nizu Classic Trance Night žurka, kao nastavak mesečnog serijala. I ove subote mesto održavanja bice u Kinky Bar-u, koji je ujedno i postao nova oaza za sve trensere, pogotovu ljubitelje onog pravog, staraijeg trance-a. Očekuje vas kvalitetan zvuk iz različitih perioda old school Trance muzike. Ponesite dobro raspoloženje i spremite se da čujete zvuk koji retko imamo prilike da slušamo.

Classic Trance 6

Tamo će vas i ovog, šestog puta po redu, čekati domaći DJevi koje nema potrebe nešto previše predstavljati. A to su:

Filip Nikolaević
je mastermind iza serijala Retro Trance žurki koje već deceniju okupljaju publiku koja voli stari trance zvuk.. Sa nekoliko svojih projekata u različitim podžanrovima elektronske muzike sasvim je prirodno svrstati ga u titane Beogradskog underground-a.
http://soundcloud.com/filipnikolaevic
http://www.mixcloud.com/filipnikolaevic/

Hypnotic
je još jedan od „titana“ čija beskompromisna selekcija i glatki miks od prvih DJ koraka devedesetih često začudi publiku i namećući pitanje „zašto ovaj čovek ne vrti češće?“. Jedan je od najvećih kolekcionara elektronske muzike i velika je čast svirati zajedno sa njim, a ovo je jedna od retkih prilika kada ga možete čuti.
https://www.mixcloud.com/_hypnotic_
https://soundcloud.com/2trancentral
https://www.youtube.com/user/2trancentral

Tarbuk
, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nationa gde je zajedno radio sa Hypnoticom, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i festivalima kao što je nekadašnji Transplant.

Ulaz 200dinara
FB event

Prethodni tekstCMOK meets micro.DOT
Sledeći tekstPogledajte kako se uz filmsku EXIT magiju stvara leto ljubavi!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!