Nova RUHR žurka u Kragujevcu sredinom decembra

RUHR Concrete DJz Bojan Vukmirovic Luka Concrete Vladimir T Filipa Sreckovic Knezev arsenal Caurnica

RUHR organizacija, predstavlja mladu organizaciju iz Kragujevca, čija je primarna delatnost organizovanje projekata iz oblasti kulture, muzike i umetnosti, omladinskog aktivizma. U okviru iste, 30. aprila 2016. po prvi put je održan “RUHR”. Ideja događaja je, pre svega upoznavanje mladih sa različitim spojevima elektronske muzike, njenom raznolikošću i eksperimentalnošću.

Ono što RUHR čini posebno interesantnim je svakako lokacija. Nedaleko od samog centra Kragujevca, smeštena je Čaurnica, koja se nalazi u sklopu Kneževog arsenala. Posebni, jedinstveni i sačuvani vojno-industrijski i arhitektonski kompleks kako u Srbiji tako i u Evropi. Pored istorijske znamenitosti, činjenica je da ovo dosta interesantno mesto ispunjava sve standarde za ovakva događaj. Nastojanje organizatora je da se omladina, kako domaća, tako i strana, u što većoj meri upozna sa muzikom novog doba.

Već pomenuti, prvi održani događaj upotpunila je TAUTEN ekipa u sastavu Andrew Mellera, Ilije Djokovića i TKNO, kao i domaće podrške Filipa Srećkovića. Event je zakazan za 17. decembar 2016. godine. Na ovom događaju gostovaće Concrete DJz ekipa iz Beograda, Bojan Vukmirović i Luka Concrete, uz domaću podršku Vladimira T i Filipa Srećkovića.

RUHR Concrete DJz Bojan Vukmirovic Luka Concrete Vladimir T Filipa Sreckovic Caurnica Knezev arsenal

U sklopu svojih aktivnosti RUHR organizacija je napravila saradnju sa klubovima iz susednih gradova, tako je za 01. decembar 2016. godine planiran promotivni događaj u klubu “Liv” u Nišu, na kojem će nastupati naši lokalni DJ-evi Vladimir T i Filip Srećković, sa željom da privuku pažnju mladima iz južne Srbije.

Cilj RUHR projekta je da se uspomoć promo događaja, okupe svi mladi ljubitelji techno muzike, kako bi se spojem dobre energije i muzike pripremili za nadolazeći RUHR.

Više informacija na Facebook Event-u.

Prethodni tekstJoš samo 4 dana do prvog klubskog nastupa Ricardo Villalobos-a u našem regionu
Sledeći tekstPočinje prodaja EXIT ulaznica – interesovanje udvostručeno!