Karte za Raveolution po promo ceni još 7 dana

314
Raveolution Metodi Hristov Olivier Giacomotto Magacin Depo Srpska nova godina

Svi oni koji su rešili da Srpsku novu godinu počnu tako što će đuskati do zore uz kvalitetan tech-house zvuk, imaju još tačno nedelju dana da rezervišu svoje ulaznice po promo ceni. Najnoviji Raveolution spektakl dovodi nam Metodi Hristov-a i Olivier Giacomotto-a u Depo Magacin 13. januara, a karte za ovaj event će još samo 7 dana koštati 690 RSD. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jedan od miljenika prestoničkih klabera. Neguje jedinstven stil po kom je prepoznatljiv, a u centar pažnje došao je 2014. kada je izdao traku “Step Outside” koja je oduševila ljubitelje tech-house zvuka širom sveta. Metodi potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a pokrenuo je i svoju etiketu pod nazivom Set About.

Metodi Hristov Olivier Giacomotto Raveolution Srpska nova godina Magacin Depo

Olivier Giacomotto već desetak godina nastupa širom sveta i oduševljava ljubitelje tech-house melodija. Zajedno sa John Aquaviva-om ima i svoju etiketu Definitive Recordings. Giacomotto osim za odličnog DJ-a važi i za vrsnog producenta, tako da je sarađivao sa mnogim poznatim imenima i etiketama kao što su Suara, Noir Music, Get Physical, Definitive, Plus 8, Great Stuff, Knee Deep In Sound i mnogih drugih.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera, Nastiju, a ovoj listi se pridružuju i Metodi Hristov i Olivier Giacomotto koji stižu u Beograd 13. januara.