Da li je moguće oživeti atmosferu legendarnog kluba Mondo?

527
Concrete DJz Boza Podunavac Speedy Plastic

Petak 2. decembar u klaberskom kalendaru rezervisan je za staro dobro mesto Plastic i svima dobro poznatu prvu postavu domaće techno scene koju čine Boža Podunavac, Speedy, Luka i Bojan iz Concrete DJz ekipe.

Boza Podunavac Concrete DJz Speedy Plastic

Ne moramo mnogo da pričamo o muzičkom stilu kad je ova ekipa u pitanju, a oni će ovog puta pokušati da ožive atmosferu legendarnog kluba “Mondo” i da ga vrate na jednu noć Beogradskim klaberima.

Cena karte za ovaj događaj iznosiće 300 dinara pre ponoći, a 400 nakon toga s tim što je za devojke ulaz pre ponoći besplatan.

Plastic @Facebook
Boža Podunavac @Facebook
Speedy @Facebook
Luka (Concrete DJz) @Facebook
Bojan (Concrete DJz) @Facebook

Facebook Event

PODELI
Prethodni članakNaissus Fest Promo žurka večeras u klubu Gadost
Sledeći članakVečeras počinje Tehno lomljava
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!