KVIZ | Odgovori tačno i osvoji karte za Naissus Fest gde gostuju Carlo Lio i Martin Butrich

264
Naissus fest Martin Buttrich Carlo Lio TKNO Dimiz Nis

Ovog petka hala Čair u Nišu biće centar klupskih dešavanja, kako u Nišu tako i na samom jugu Srbije. Razlog za to su gostovanja legendarnog producenta Martin Butrich-a i kanadske techno zvezde Carlo Lio-a. Svako sa svojim jedinstvenom pristupom muzici biće tu da zabavi domaći publiku house i techno zvukom koji je Martina posebno proslavio u 2000tim dok je Carlo Lio postao miljenik publike kada ga je Carl Cox par puta zavrteo u svojim setovima. Domaća podrška celom događaju biće TKNO i Dimiz.

Naissus fest Martin Buttrich Carlo Lio Dimiz TKNO Nis

Grotto je odlučio da vas pripremi za taj vikend tako da ćemo podeliti 5×2 karte za 9. decembar kada će se ovaj događaj održati. Da bi osvojili karte potrebno je kratko da odgovorite na pitanje: Za koji remix pesme je Martin Butrich osvojio Grammy nagradu? Tačne odgovore pošaljite na [email protected], a mi ćemo prvih 5 tačnih odgovora nagraditi sa po 2 karte za Naissus Fest!

PODELI
Prethodni članakEXIT ponovo izglasan među 10 najboljih festivala Evrope!
Sledeći članakOvo su nominacije za Essential Mix 2016
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!