BBC Radio 1 objavio rezidenture za 2017. godinu

BBC Radio 1

BBC je objavio grupu artista koji će na njihovom Radio 1 kanalu imati emisije u 2017. godini, a među njima je niko drugi do deadmau5.

Rezidenti će imati svoje emisije četvrtkom uveče i par sati će moći da puštaju šta žele tako što će se smenjivati i kako kažu iz menadžmenta slušaćemo sve od underground-a do arena style muzike. Prošle godine svoje emisije su imali George Fitzgerald, Louisahhh, Oliver Heldens i Steve Angello.

BBC Radio 1 deadmau5 Eats Everything Metrik Jessy Lanza Helena Hauff Kolsch Logan Sama Will Atkinson

2017. Radio 1 timu se poder deadmau5-a priključuju Metrik, Eats Everything, Jessy Lanza i Helena Hauff, a biće tu i starih artista kao što su Kölsch, Logan Sama i Will Atkinson.

Prethodni tekstZavršeno glasanje za Resident Advisor Top 100 DJ-eve 2016
Sledeći tekstGuy Mantzur sredinom meseca izbacuje novi EP
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!