Olivier Giacomotto izbacio Postgalactic II EP

239
Olivier Giacomotto

Olivier Giacomotto je već desetak godina na sceni što kao DJ što kao producent. Tech House je žanr po kome ga prepoznaju, a ima i svoj label Definitive Recordings koji drži sa John Aquaviva-om. Izdavao je i za druge kuće – Suara, Noir Music, Get Physical, Definitive, Plus 8, Great Stuff, Knee Deep In Sound.

Pre dve godine je za Noir Music izdao “Postgalactic” EP, a sada se vraća na mesto zločina sa Part 2 izdanjem “Postgalactic II“. Izdanje ima 4 trake – Le Cap, Afreaka, Meteroid i Something You Should Know.

Olivier Giacomotto Postgalactic II EP Noir Music

Le Cap” je deep tech vožnja koja poseduje prave elemente za razbijanje dancefloor-a.

Afreaka” i “Meteroid” su trake sa puno sintova i brejkovima posle kojih vas očekuje eksplozija.

Možda i najbolja sa EP-a je “Something You Should Know” koja je urađena sa Thomas Gandey-om. Traka ima neku svoju priču, a Giacomotto je suptilno priča – kreće minimalno i postepeno dodaje slojeve, a opet i vokla dolazi do izražaja.

Olivier Giacomotto će 13. januara nastupiti u Beogradu u okviru Raveolution žurke, a sa njim dolazi i Metodi Hristov. Više informacija o ovom događaju i o ceni karata možete saznati OVDE.

PODELI
Prethodni članakZavršeno glasanje za RA Top 40 Live Acts 2016
Sledeći članakStan Kolev večeras po prvi put u Beogradu!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!