7 traka koje su obeležile Diynamic Showcase u Los Anđelesu

300
Diynamic Showcase 10 Years

Diynamic, koji je osnovao Solomun 2006. godine slavi 10 godina postojanja. A kako proslaviti desetogodišnjicu? Pa žurkama po celom svetu. Solomun se pobrinuo da izvođači na žurkama budu iz porodice Diynamic, a i prijatelji labela.

Početkom decembra održan je Diynamic Showcase u Los Anđelesu, a line up je bio sačinjen od top imena etikete: Solomun, Adriatique, Kollektiv Turmstrasse, Stimming, Karmon i Magdalena! Poslušajte par traka koje su obeležile ovaj događaj.

Salt-N-Pepa – Push It (Jamie Jones Edit)
Pustila: Magdalena

The Black 80s – Move On (Kollektiv Turmstrasse Remix)
Pustili: Kollektiv Turmstrasse

Stimming – For My Better Half
Pustio: Stimming

Solomun feat. Liu Bei – Let It Out
Pustio: Solomun

Artbat & Rafael Cerato – Uplift
Pustio: Solomun

Dinky – Slowly (Radio Slave Remix Version 1)
Pustili: Adriatique

Stephan Bodzin & Marc Romboy ‘Atlas (Adriatique Remix)
Pustili: Adriatique

PODELI
Prethodni članakNicole Moudaber i Skin ponovo udružile snage
Sledeći članakU Kenozoiku će se slaviti umetnost
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!