Nova žurka serijala Connected Lee Dobričić u klubu Dot!

498
Connected Lea Dobricic Nic Lawyer MarkyZ Dot

Naša najpoznatija DJ-ica i techno diva Lea Dobričić nastvlja da se povezuje sa publlikom i širi pozitivnu energiju u klubu Dot, a u goste joj ovom prilikom u petak, 13. januara, dolazi dragi prijatelj i kolega MarkyZ. Čaroliju novogodišnje večeri upotpuniće i junior domće tehno scene Nic Lawyer.

MarkyZ je mladi DJ iz Italije čiji kvalitet potvrdjuje podrška proslavljenih producentskih imena poput Richie Hawtin-a, Marco Carola-e, tINI-a, Robert Dietz-a, Hector-a, Marc Antona, Hearthrob-a, Shlomi Aber-a, East End Dubs-a i velikih svetskih etiketa među kojima su Desolat, Music On, Minus, Cadenza i Cocoon.

Connected Lea Dobricic MarkyZ Nic Lawyer Dot

Poznavanje elektronske muzike i strast prema Techno, Deep, Dub, House žanrovima, doneli su raznovrsnost i senzualnost njegovim već emotivnim setovima. Nastupao je na velikim svetskim festivalima kao sto je Exit i bio gost najčuvenijeg italijanskog kluba Tenax. Danas, MarkyZ-a smatraju jednim od najtalentovanijih DJ-eva u Italiji. Kao producent, predstavio se parom izdanja koji su podržani od strane najvećih svetskih umetnika.

Nic Lawyer rođen je 1990. godine u Prokuplju, a kasnije prelazi da živi i radi u Nišu. Počeo je da radi kao DJ sa 15 godina po lokalnim klubovima u Prokuplju, a od 2009. godine počinje da radi i u niškim klubovima . Od novembra 2013. godine postaje resident DJ u Clubu Liv, gde je nastupao sa Markom Nastićem, Leom Dobričić i mnogim drugim DJ-evima.

Lea Dobričić nastavlja seriju Connected žurki u klubu Dot! U skladu sa svojom harizmom i energijom prirediće vam kao i uvek nezaboravnu žurku za doček srpske Nove godine, jer kao što i sami znate njeni besprekorni setovi ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.