Techno & Trance Classics Vol. 8 @Kinky Bar

429
Techno&Classics

Prva ovogodišnja žurka održaće se ove 21. januara u klubu Kinky Bar pod nazivom Techno & Trance Classics. Nastavlja se sa poštovanjem standarda u techno i trance muzici koji je napravljen pre dvadeset i više godina, zavisno od izdanja do izdanja, decenije koje samo oslikavaju kvalitet zvuka koji i dalje traje.

Sve vas očekuje kvalitetan zvuk iz različitih perioda old school trance i techno muzike. Pod tim naravno se smatraju klasici koji su obeležili period klupskog zvuka ovog grada tokom devedesetih.

Ponesite dobro raspoloženje i spremite se da čujete zvuk koji retko imamo prilike da slušamo u ovom gradu.

Techno&Classics

Line up:

Filip Nikolaević je mastermind iza serijala Retro Trance žurki koje već deceniju okupljaju publiku koja voli stari trance zvuk.. Sa nekoliko svojih projekata u različitim podžanrovima elektronske muzike sasvim je prirodno svrstati ga u titane Beogradskog underground-a.

Hypnotic je još jedan od “titana” čija beskompromisna selekcija i glatki miks od prvih DJ koraka devedesetih često začudi publiku i namećući pitanje “zašto ovaj čovek ne vrti češće?”. Jedan je od najvećih kolekcionara elektronske muzike i velika je čast svirati zajedno sa njim, a ovo je jedna od retkih prilika kada ga možete čuti.

Tarbuk, nekada poznat i kao DJ Maurice iz vremena Love Nationa gde je zajedno radio sa Hypnoticom, takođe ima dugačku karijeru iza sebe, nastupajući u raznim klubovima i festivalima kao što je nekadašnji Transplant.

Cena karte 200din