Let’s Mix It: Sve bitne informacije na jednom mestu za stanovnike ove nove planete

499
Let's Mix It festival Better Lost Than Stupid Henry Saiz Cid Inc

Pažnja pažnja! Ukrcavanje putnika u svemirski brod koji levitira u orbiti naše planete i prirpema za najuzbudljivije putovanje u istoriji domaćeg klabinga zakazano je za 15. februar u Magacinu Depo uz veličanstveni francuski b2b trio Apollonia. Bez obzira što se događaj održava u sred srede, sa planete Blender poručuju da se opustite i prepustite receptorima za uživanje jer je četvrtak, 16. februar neradan dan!

Ubrzo nakon toga ponovo skupljamo putnike 23. februara kada krećemo na trodnevni izlet i ovom prilikom Beogradu predstavljamo Let’s Mix It prvi trodnevni zimski festival sa sledećim line up-om:

23. februar
Cid Inc, Henry Saiz (live), Johannes Brecht

24. februar
Better Lost Than Stupid (Martin Buttrich, Davide Squillace i Matthias Tanzmann), Francesca Lombardo, iO (Mulen), Janeret, Varhat

25. februar
Cabanne, Isolee (live), Maeve Showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonja Moonear

Let's Mix It festival Better Lost Than Stupid Cid Inc Henry Saiz

Sigurno se pitate, koje su to neistražene destinacije koje ćemo posetiti za vreme Let’s Mix It trodnevnog izleta? Još malo ćemo vas držati u pozitivnoj neizvesnosti, ali ono što možemo da obećamo je nešto sveže i potpuno novo!

Karte za ovaj all inclusive doživaljaj putovanja ka planeti Blender u njegovom punom sjaju već su u prodaji!

Komplet karata u koji je uključen pre party (15.02.) sa Apollonia tripple b2b višečasovnim setom + trodnevna Let’s Mix It festivalska ulaznica (23-24-25.02) možete nabaviti po neverovatno promotivnoj ceni od 1990 dinara odnosno 2990 za VIP. Prodajne mreže kako ste već navikli su Gigstix i Eventim.

Budite brzi jer se promo cena specijalnog kompleta za sva Let’s Mix It dešavanja u februaru završava u utorak 24. januara, kada kreće potpuno nova cena a takođe i prodaja pojedinačnih ulaznica.

Let’s Mix It @Facebook

Facebook Event