Deborah de Luca i moćna domaća podrška na prvoj PLAY žurci u Beogradu

deborah de luca Beograd

Vest da Deborah de Luca 10. februara dolazi na prvu po redu PLAY žurku pravo u beogradski Magacin Depo više nije novitet. Ono što je novo je da će joj podršku pružiti moćni Tauten tandem, koji čine Andrew Meller i TKNO koji će nastupiti nakon Debore, dok će intro u željno iščekivanu žurku uraditi John Belk koji je već dobro poznat domaćim ljubiteljima elektronske muzike. Takođe, treba podsetiti da akcija 3+1, u kojoj za svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis, traje još samo jedan dan. Karte možete naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs po ceni od 990 dinara za obične karte, a 1500 dinara za VIP.

Deborah de Luca će svojim nastupom u Beogradu predstaviti novi koncept žurke nazvan PLAY, koji je namenjen svim ljubiteljima elektronske muzike bez obzira na žanr, a kojima je cilj pre svega dobar provod, opuštena atmosfera i kvalitetan zvuk. Organizatori PLAY žurki nam spremaju još iznenađenja u narednoj godini, a sve vesti i objave možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog techno-a, preko tech house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.

Prethodni tekstSvež BREND na domaćoj klupskoj sceni – LAST95!
Sledeći tekst031 Republic, DBDZ i Depra večeras u Dotu