GROTTO PODCAST 004: Andrew Meller

577
Andrew Meller

Andrija Antić aka Andrew Meller jedan je od osnivača još 3 projekta ReWire, Beat And Juice i Depth Perception. Njegov zuk prisutan je od 2009, kada je zajedno sa Robertom Žigraijem (TKNO) pokrenuo projekat ReWire, koji se kasnije prosirio i na još jednog člana – Nenada Stankovića. S obzirom da su svi odrastali uz funk, techno, disco i house, produkcija im je bila mešavina svega toga. Sa preko 60 izdanja na raznim etiketama i par top chart-ova, radili su u bezbroj klubova sirom Srbije u inostranstvu, kao i na dosta festivala, uključujući i naš najpoznatiji – EXIT, gde su nastupali na manjim stejdževima 3 godine uzastopno.

Kako je vreme prolazilo i zvuk se menjao, rešili su da svako pođe svojim putem, pa je 2014. nastao projekat Andrew Meller. Pod tim imenom možete naći više pravaca muzike, koji su takođe bazirani na house zvuku. Oscilacije u produkciji zavise od raspoloženja pa u njegovim trakama možete čuti i deep i tech i techno, ali uglavnom je sve bazirano na sviranju teme, a manje na semplovima. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Voli da ekperimentiše na podijumu i da se igra ljudskom psihologijom uz što duže setove. Njegov moto je: “koliko energije daš, toliko ćes je dobiti nazad” samim tim znate šta možete očekivati slušajući njega.

Grotto Podcast 2017 Andrew Meller

Kada smo ga pitali da nam kaže par rečenica o miksu, dobili smo veoma interesantan odgovor: “Nedeljno popodne i jedini slobodan tajming da snimim podcast za Grotto ekipu u susret PLAY žurci u Depou gde ću sa TKNO-m i John Belk-om ugostiti Deboru de Luku. Inspiracija – Sunce“.

Tracklist:

01. Van Czar, Samuel L Session – Terrence (Samuel L Session RAW Dub Remix)
02. CJ Jeff – Side Effects
03. 6400 Crew – Dubb Me Some’tin Fresh (Sinisa Tamamovic Remix)
04. Stan Kolev, Juan Mejia, Stryke – In The Dark (Stryke’s Dark Room Dub)
05. Asio (aka R-Play), Fractious – Back To Basic (Fractious Remix)
06. Honey Dijon – Check Check (Original Mix)
07. Citizenn – Slide (MONTEL Remix)
08. Andrew Meller – Strike (Original Mix)
09. Christian Nielsen – Last Night (Original Mix)
10. Valentino Kanzyani – Flying (Cid Inc Vip)
11. Illyus & Barrientos – Govanized (Original Mix)
12. Andrew Meller – Spectacle [Unreleased]
13. Eric Sneo, Christian Smith – Loaded Dice (Original Mix)

Andrew Meller @Facebook @SoundCloud
Grotto @Mixcloud

Download Grotto Podcast 004