Poslednje izdanje The Spectrum-a ove subote u Rumi

The Spectrum Osaka Vibe Stereo Republic Dima Vantiz Oakich Milhouse DJ BelFabio LK Dom omladine Ruma

Ove subote u rumskom Domu omladine održaće se poslednja epizoda treće sezone The Spectrum-a. The Spectrum je zimski serijal neverovatnih, uzbudljivih i svaki put drugačijih žurki, koji dokazuje da se kvalitetan provod može uspešno organizovati i u manjim sredinama.

Nakon četiri žurke koje su potpuno napunile kapacitet rumskog Doma omladine, očekuje nas i veliko finale. Kao i na svakoj žurci i ovaj put možete očekivati potpuno novi koncept.

The Spectrum Osaka Vibe Stereo Republic Dima Vantiz Oakich LK Milhouse DJ BelFabio Dom omladine Ruma

Do sada najveći broj DJ-eva će nastupiti u toku jedne večeri. Većinom Spectrum publici već poznata i omiljena imena kao što su: Osaka Vibe, Stereo Republic, Dima, Vantiz, Oakich, Milhøuse, DJ BelFabio i LK. Sasvim dovoljno da nezaboravan provod bude zagarantovan.

The Spectrum Osaka Vibe Stereo Republic Dima Vantiz Oakich Milhouse LK DJ BelFabio Dom omladine Ruma

Zanimljivo je da će DJ-evi puštati muziku iz centra diskoteke gde će biti okruženi publikom, a publika će moći da bude i na bini, nešto slično poznatom Boiler Room-u.

The Spectrum Osaka Vibe Stereo Republic Dima Vantiz LK Oakich Milhouse DJ BelFabio Dom omladine Ruma

Ulaznice za poslednju epizodu The Spectrum: Epilogue mogu se naći u pretprodaji po ceni od 300 dinara na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a, dok će na samom ulazu iznositi 500 dinara.

Facebook Event

Prethodni tekstRezidenti AS FM-a na Vandalism-u u klubu Dot
Sledeći tekstSTATE of RAVE novo klupsko iskustvo