Rasprodat prvi kontigent karata za Âme

 

Âme će nas, nakon tri godine od poslednjeg nastupa, ponovo posetiti 17. marta u Beogradu u klubu Drugstore i to na prvoj u nizu žurki Clubbing TV Adria kanala. Prvi kontigent karata od 690 RSD je rasprodat, a od danas cena za karte iznosi 990 RSD. Ulaznice za ovu žurku možete nabaviti na svim Eventim ili GIGS TIX prodajnim mestima, kao i putem njihovih sajtova.

http://bit.ly/ame-in-belgrade | http://bit.ly/ame-in-belgrade-gigstix

Âme je nemački sastav koji čine Kristian Beyer i Frank Wiedemann. Spojeni ljubavlju prema detroitskom tehnu i čikaškom hausu još 2003. ovaj tandem u kolaboraciji sa Dixon – om 2005. osniva lejbl Innervision i kreće u potpunu dominaciju na polju svetske elektronske muzičke scene. Publiku su „kupili“ čuvenom numerom Rej, neizostavnom trakom seta skoro svakog DJ – a, a za kojom su se hitovi samo nizali. Česti gosti najpopularnijih svetskih klubova poput londonskog kluba Fabric, berlinskog Berghain – a , tokijskog Air – a , kluba Trouw u Amsterdamu i mnogih drugih, tokom više od decenije rada stvorili su veoma svestran prilaz elektronskoj tech house muzici. Spajanjem naočigled nespojivog, zajedno su uspeli da bez premca koketiraju i kreću se kroz kompletnu istoriju elektronske muzike, bez vezivanja za određene šablone i metode puštanja iste.

Sa beogradskom publikom ovoga puta družiće se Kristian, a njemu će se za pultom pridružiti i ekipa sačinjena od dva naveliko poznata domaća DJ – a, tačnije Kristijan Molnar i  jedna dama – Tijana T. Kristijana i Tijanu imali ste prilike da čujete više puta u klubu Drugstore, ali i mnogim drugim klubovima poput 20/44, KC Grad, DOT, kao i na brojnim festivalima kao što su Exit, Dimensions, Sonus, …

http://bit.ly/event-ame-in-belgrade

Prethodni tekstDennis Cruz stiže u Novi Sad!
Sledeći tekstSplav Freestyler i klub Tilt napadnuti
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!