Serbia Wonderland otvara konkurs za DJ-eve!

Serbia Wonderland DJ konkurs

Kroz Serbia Wonderland bajku je od 2013. godine veliki broj domaćih DJ-eva dobio šansu da pokaže svoje muzičke mogućnosti. Neki od njih su to veoma dobro iskoristili i nastavili da grade svoje karijere i sada su jedni od najboljih u našoj zemlji i njihov talenat je prepoznat i podržan od strane velikih svetskih imena!

Kako biste se prijavili na konkurs potrebno je da pošaljete download link svog mix-a u deep, tropical, future house stilu, dužine između 20 i 30 minuta kao i tracklistu na mail serbiawonderland13@gmail.com najkasnije do 10. marta!

DJ konkurs Serbia Wonderland

Žiri, koji čine Cavin Viviano, Pessto i Divolly & Markward će odabrati mix-eve koji će biti objavljeni na stranici Serbia Wonderland-a do 15. marta. Svaki učesnik će imati tačno 10 dana od trenutka objave njegovog mix-a da skupi što više bodova kako bi obezbedio sebi mesto u top 10 mix-eva (lajk = 1 bod, komentar = 2 boda, public share uz hashtag #SerbiaWonderland2017 = 3 boda). Od top 10 mix-eva, žiri će odabrati 5 finalista. Detalji finala će biti naknadno objavljeni!

Podsećamo da je promo cena ulaznica 890 dinara. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets-a kao i u Jungle Tribe-u (Gospodar Jevremova 49).

Facebook Event

Prethodni tekstKristijan Molnar invites Daniel Baughman
Sledeći tekstKarte za Jay Lumen-a na akciji 3+1 gratis!