Sam Paganini 12. maja na Raveolution žurci!

332
Sam Paganini Raveolution Magacin Depo

Nakon serije uspešnih žurki, Raveolution ljubiteljima techno zvuka dovodi najpopularnije ime renomirane Drumcode etikete. Jedan od najznačajnijih DJ-eva i producenata današnjice, Sam Paganini 12. maja nastupiće u savamalskom Depou!

Sam Paganini poznat je po setovima koje karaketiše snažan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi, gruvi i mračni techno’’, a to je najmanje što možete očekivati od njegovog nastupa. Paganini je jedini italijanski producent koji ima individualna izdanja za prestižne lejblove kao što su Plus8, Cocoon i naravno Drumcode. Njegova traka “Rave” jedna je od najpopularnijih iz svog žanra, a kasnijim izdanjima poput “The Beat” i “Surrender“, Sam ponovo potvrdjuje da je nepogrešivi techno producent. Nedavno je pokrenuo etiketu JAM, u čijem se katalogu nalazi EP “Desire/Mercury“, dok naredni “Candy/Skin” izlazi kasnije ovog meseca.

Sam Paganini ZØE Raveolution Magacin Depo

ZØE je jedno od novih imena na evropskoj sceni, a mnogi joj predvidjaju uspešnu karijeru. Godinama je bila strastveni rejver, i upravo iz tog razloga zna kakav zvuk je potreban na podijumu. Popularnost je stekla saradnjom sa Sam Paganini-jem na uspešnoj traci “The Beat” koja je izdata za Drumcode. Kako redovno nastupa u značajnim klubovima poput Egg u Londonu i Showcase u Parizu, od ZØE uvek možemo očekivati svež underground zvuk.

Zøe Raveolution Magacin Depo

Sam Paganini će nam u Beogradu još jednom pružiti užitak dobrog rejva, ovoga puta zajedno sa ZØE. U prodaji je ograničen broj regularnih ulaznica po ceni od 790 RSD, dok su VIP karte 2000 RSD. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

Facebook Event