sam.Luda & Lukavi ovog četvrtka u klubu Dot

250
sam.Luda Lukavi Dot

Ovog četvrtka 09. marta u klubu Dot dva DJ-a uveliko poznata domaćoj anderground sceni sam.Luda i Lukavi / Acid Cabbage kao i uvek obećavaju dobru zabavu u malom klubu Francuske 6. Dođite da prekratimo put ka predstojećem vikendu laganom uvertirom uz autentičan zvuk naših domaćina.

sam.Luda aka Samir Mutapčić već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku. Spontano odlučuje da pokrene svoju DJ karijeru 2013. godine, i od tada beleži nastupe u poznatim beogradskim underground klubovima kao što su Svemirska Kafana, Geca, KPTM, Dot i mnogi drugi. Pronalazi se u minimal i tech zvuku kroz koji provlači različite podžanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odišu energijom koja ne ostavlja prostor ničemu drugom do đuskanju. Preferira prime time i maratonske aftere. Veliki fan dancefloor-a, svoju potpunu pažnju posvećuje đuskanju i dobrom zezanju.

Lukavi sam.Luda Dot

Lukavi / Acid Cabbage ili ti Luka Vuković je DJ i producnet koji je od malena zaljubljen u elektronsku muziku. Počeo je sa istraživanjem koje je obuhvatalo razne žanrove i stilove elektronike. Godine 2009. uz dva drugara pokrenuo je DJ organizaciju “TechTide” koja se fokusirala na tech house zvuk koji neguje i dan danas, ali sa malo minimalnijom notom. Nastupao je širom prestonice u svim andergorund klubovima, a nedavno je izdao trake za prvu domaću etiketu Brosh.