Spremite se za “From North to South” #10

253
From North to South INFINITY Boža Podunavac Crna dama

Ko bi rekao da je prošla godina od prve INFINITY žurke i osnivanja serijala “From North to South“. Neizmerno hvala svima onima koji su uz nas od samog početka, jer da nije bilo vas ne bi sad proslavljali ni nas prvi rođendan!

Od početka serijala “From North to South” organizacija potrudila se da predstavi neke od najzanimljivijih i najtraženijih umetnika iz Srbije i Regiona, pa su tako do sada već nastupali: TKNO, Bojan Vukmirović, Sugar Lobby, Peter Portman, MENE, Calavera & Manya, RAQA, Petrovic Yugoslavia, Goranche, Tarik Alic, Predrag Janus, Mensur Ljajić, Marko Milosavljevic, Pashke, Regy, BOKEE, Shon, Malik, SEEK, Miloš Pešović, DGNRK, Marko Wite, Trips & Tics, BULI, Aleksandar Shek Ilić, None of the Above, Mare de, Veljko Tomanović, Hippie Schizik, Bato Crnisanin, JEFFRINSKY, Nemanja Gođevac,…

Menadžment kluba Infinity je odlučio da bukira jednog od najboljih techno DJ-eva za jubilarno 10. izdanje, a to je Boža Podunavac. Podršku će mu pružiti Malik, Tarik Alic i Veljko Tomanović.

From North to South Boža Podunavac INFINITY Crna dama

Prvi rođendan i jubilej će biti proslavljen u klubu Crna dama. INFINITY je odlučio da akcenat na ovoj žurci damo vizuelnom apsektu, jer nemamo toliko često priliku da ugošćavamo ove umetnike. Naravno uz vizuelni doživljaj imaćete i zagarantovan muzički užitak!

Vidimo se 11. marta u clubu Crna dama!