FOUR IN A ROW – Svetske techno zvezde nastupaju u Tuzli

236
Bart Skils

Udruženim snagama dve organizacije, New Sound i Elek3k Project, u Tuzli je pokrenut projekat FOUR IN A ROW za sve ljubitelje pravog techno zvuka. Ideja samog projekta je da se mladima u ovom regionu predstavi najkvalitetniji zvuk, kao i da lokalni DJ-evi i producenti predstave svoj rad na događaju koji će biti predvođen zvezdom iz samog vrha svetske techno scene.

Prva žurka održana je 25. januara, kada je u Tuzli nastupao jedan od najvećih i najpoznatijih techno producenata – Christian Smith. Prezadovoljni uspehom prve žurke organizatori nastavljaju sa projektom i ove subote, 18. marta, u Tuzlu stiže Bart Skils (Drumcode).

Bart Skils je jedan od najpoštovanijih i najtraženijih holandskih techno producenata i premijerno će nastupiti u Bosni 18. marta. Njegovi DJ setovi su obožavani od strane ljubitelja techno-a kao veoma napredni i muzički dobro konstruisani. Izdanja i remixi za Drumcode, 100% Pure, Tronic Music, Break New Soil Recordings, Cocoon su priznati u svetu kao neke od najvažnijih traka koje izlaze iz Holandije u poslednjih nekolika godina. Među mnogobrojnim imenima za koje je radio oficijalne remixe su i Moby, Joris Voorn, Nicole Moudaber, Kaiserdisco, Johannes Heil i Kollektiv Turmstrasse. Nakon izdanja u februaru 2016. na renomiranoj Drumcode etiketi, njegova traka “Fifth Gear” je postala sastavni deo live set-a od strane velikog Sven Väth-a, a kasnije je licencirana za “Sound of 17th season”, oficijelnu Cocoon kompilaciju.

FOUR IN A ROW Bart Skils Sugar Lobby Daniela Koler Vegas

Podršku ovom događaju pružiće i dve DJ dame – Sugar Lobby iz Beograda i Daniela Koler iz Salzburga, kao i dobro poznata lokalna imena: Chipi, Incept, Aid V. i Allen Stan.

Događaj se održava ove subote, 18. marta, u tuzlanskom klubu Vegas. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 15 KM (oko 1.000 din) mogu se naći kod promotera širom Bosne, dok će cena na samom ulazu iznositi 20 KM (1.300 din). Žurka počinje u 22h i traje do 9h narednog dana.

Ukoliko propustiti ovaj techno spektakl, naredni je već zakazan za 29. april kada u Tuzlu dolazi najpoznatiji francuski techno producent – Julian Jeweil.

Više informacija o samom događaju možete pronaći na Facebook Event-u.