7 stvari koje niste znali o Jay Lumen-u

513
Jay Lumen

Mađarski techno i tech house producent – Jay Lumen je već duže vreme poznat domačoj klupskoj sceni izdavajući na etiketama kao što su Drumcode, 100% Pure, Octopus, Great Stuff, Suara i mnoge druge. Grotto je malo istraživao o njemu pred prestojeću žurku koja će se održati 24. mart u Magacin Depo, u okviru koncepta Play.

1. Započeo je svoje muzičko putovanje u osnovnoj školi, verovali ili ne, pevajući i kasnije svirajući različite instrumente – od kojih je 8 godina bila violina.

2. Način na koji svoj sluh održava “svežim” je taj što Jay Lumen stalno sluša najrazličitiju muziku, od filmske preko simfonijske, popa i roka pa do chillout i totalno ambientalne muzike.

Jay Lumen3. Ima poprilično precizan raspored. Uvek izdaje EP na mesec i po dana, radeći najviše preko nedelje kako bi vikend uvek oslobodio za nastupe.

4. Privatno voli da se bavi sportom i da ide u teretanu.

5. Generalno ne voli remikse svojih pesama iako je njegov album “Lost Tales” izdat i u remiksima.

6. Razlog zašto hejtuje muzičku industriju i ghost produkciju, je taj, zato što je muzika za njega više od biznisa.

7. Omiljena pesma mu je “Roots 88” koju ćemo možda čuti na Raveolution žurci sledećeg vikenda.

Jay Lumen @Facebook @SoundCloud

Facebook Event

PODELI
Prethodni članakGoa Experience 6: Total Eclipse
Sledeći članakUlaznice za Toolroom Live uskoro po novoj ceni!
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!