Po prvi put u Srbiji: KiNK Live Act @ Barutana 06. maja!

KiNK Live Act

Beat organizacija sa ponosom predstavlja KiNK Live Act po prvi put u Srbiji koji će nastupati 6. maja u Beogradu.

KiNK Live Act Beograd Barutana BeatStrahil Velchev, poznatiji kao KiNK je bugarski producent i DJ koji je proglašen za broj 1 „Live Act“ prema prestižnom portalu Resident Advisor za 2015. i 2016. ostavljajući iza sebe imena kao što su Nicolas Jaar, Recondite, Stephan Bodzin, David August, Octave One i mnoge druge iz sveta Live Act-ova. U svojoj kombinaciji house, techno, breakbeat i eksperimentalne muzike – KiNK ne prestaje da iznenađuje svoju publiku stalnom inovacijom kroz analogne i digitalne mašine. Njegova jedinstvena interaktivnost i pristup muzici ga svakako zasluženo čini svetskim brojem 1 i najtraženijim producentom današnjice.

U prvoj fazi krate možete kupitipo ceni od 690 RSD, dok će VIP karte sa posebnim pogledom na događaj koštati 1490 RSD i dostupne su preko Eventima, GigstixDD Tickets sajta kao i svim Win Win radnjama širom Srbije.

KiNK Live Act Beograd Barutana Beat

Za više informacija posetite zvaničan Facebook Event.

KiNK @SoundCloud @Facebook @RA @Instagram

Prethodni tekstUlaznice za Toolroom Live uskoro po novoj ceni!
Sledeći tekstJoš samo 4 dana do PLAY žurke na kojoj će nastupiti Jay Lumen
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!