Shaun Reeves u klubu Tunnel krajem marta

Shaun Reeves Visionquest

Shaun Reeves je globalno poznat DJ, producent, vlasnik lejbla i jedan od osnivača “grupe” Visionquest. Odrastajući u Mičigenu, rastao je uz house i techno zvuke obližnjeg Detroita u koji se i sam preselio tokom kasnijih tinejdžerskih godina. Zanimajući se za klabing ubrzo je odlučio da sam započne organizaciju događaja.

Nakon što je postao deo detroitske scene, Shaun je potpao pod uticaj minimalnijeg zvuka od strane DJ-eva/artista kao što su Daniel Bell, Magda, a poseban podstrek na njega imao je Zip i čuveni lejbl Perlon. Potraga za novom inspiracijom odvela ga je put Berlina u kojem je proveo narednih 10 godina. Za to vreme svojim karakterističnim stilom DJ-inga, pridobio je veoma mnogo fanova na podijumima za ples nekih od najuticajnijih underground klubova kao što su Panorama Bar, Fabric, DC10, Robert Johnson i mnogih drugih.

Shaun Reeves Visionquest

Pored svoje DJ karijere, Shaun je održao konstantan nivo muzičke produkcije i izdavanja numera na lejblovima kao što su Wolf + Lamb, Raum…Musik, Catwash, No. 19 Music i sopstvenom Visionquest-u. Kao remikser komponovao je muziku za Visionquest, David Lynch-a, Tracy Thorn, dOP, Dinky (za izdanje na lejblu Sven Vath-a, Cocoon).

Shaun Reeves Kyuzovic Otto von Disko Club Tunnel

Shaunovu miksturu americhkog house-a, dubokih, cutting edge aspekata post-minimal techno-a imaćete priliku da čujete 31. marta u klubu Tunnel u Novom Sadu, uz local support by Kyuzovic & Otto von Disko.

Shaun Reeves @RA @Facebook @SoundCloud

Facebook Event

Prethodni tekstFatboy Slim na Jazu obeležava 15 godina od istorijskog nastupa na Brighton Beach-u!
Sledeći tekstŠest razloga zbog kojih ne smete da propustite večerašnju PLAY žurku