RAVE dolazi u Beograd – Sam Paganini na Raveolution spektaklu

Sam Paganini

Posle imena kao što su Mladen Solomun, Art Department, Adriatique i mnoga druga koja su u poslednje 2 godine nastupila za Raveolution pultom, na sledeći dugo očekivani spektakl stiže Sam Paganini, jedan od najuspešnijih DJ-eva i producenata današnjice. Ovaj Italijan će pred beogradskom publikom nastupiti 12. maja u Magacin Depou, zajedno sa svojom koleginicom ZØE koja potpisuje za istu etiketu kao i Paganini – legendarni Drumcode techno maga Adam Beyer-a. Potpuno smo sigurni da će Paganini uspešno “izaći na crtu” artistima koji su do sada punili Raveolution žurke i pravili nezaboravnu atmosferu koja se dugo prepričavala, a evo i zašto:

Sam Paganini Zoe Raveolution Magacin Depo

1. Zato što pušta muziku od svoje 15. godine

Paganini je počeo da pušta muziku sa samo 15 godina, dok je paralelno svirao u rok bendu.  I dan danas kao svoje uzore navodi Pink Floyd, The Rolling Stones, Led Zeppelin i druge rok bendove, ali i Kraftwerk, Manuel Gottsching-a, Larry Heard-a, Marshall Jefferson-a, DJ Pierre-a i acid generalno – izuzetno zanimljiv spoj.

2. Zato što je puštao na najvećim svetskim festivalima i u najboljim klubovima širom planete
Da ne bismo nabrajali do iznemoglosti gde je sve Paganini nastupao, daćemo vam domaći zadatak pred žurku – pogledajte kako je bilo na njegovim setovima na Awakenings festival u Amsterdamu 2015 na Sonus festivalu na Pagu prošle godine. Za prave ljubitelje – čekirajte i njegove setove iz legendarnih klubova Amnesia i Berghain
3. Zato što je tvorac party himne
Jedna reč – Rave

 

4. Zato što je njegov zvuk upravo ono što privlači Raveolution publiku
Sam Paganini poznat je po setovima koje karaketiše snažan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi gruvi i mračni techno’’, a to je najmanje što možete očekivati od njegovog nastupa.
Sam Paganini će nam u Beogradu još jednom pružiti užitak dobrog rejva, ovoga puta zajedno sa ZØE.  U prodaji je ograničen broj regularnih ulaznica po ceni od 990 RSD koje će biti dostupne samo do ponedeljka, 4. aprila, kada će cena skočiti na 1190 RSD, dok su VIP karte 2000 RSD.  Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs
Prethodni tekstUMEK, Spiller i Pipsi predvode novi festivalski talas za Sea Star u Umagu!
Sledeći tekstKalypso za svoj 30 rođendan najavljuje Marshmellov premijerni nastup