Istražili smo malo Darius Syrossian-a koji ove subote gostuje na Topljenje žurci u Magacinu Depo i iskreno saznali dosta zanimljivih stvari o njemu. Odabrali smo 5 najzanimljivih, iz silnih intervjua, koje on ozbiljno gotivi. Pa da počnemo…

1. Darius Syrossian je proveo 14 godina radeći u vinyl shop-ovima (Global Beat Records i Crash Records), tako da bez obzira na trendove i dalje izdaje na vinyl-u svoju muziku. To ga kako on kaže “podseća odakle je počeo”.

2. Kada je u pitanju posvećenost i ime koje bi nagradio za životni rad – Darius sva priznanja daje David Attenborough-u koji od 80ih godina radi emisije o prirodi i životinjama. Danas te emisije možemo videti na BBC-jevom kanalu.

3. Darius gotivi ljude koji ne prave žanrovska ograničenja u muzici koju vrte. To najbolje opisuje citat ispod.

Darius Syrossian quote4. Artiste koje u poslednje vreme Darisu ozbiljno gotivi su Adam Beyer, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, KiNK, Sidney Charles, Hector Couto i wAFF.

5. Darius bez obzira na muzičku industriju – uvek govori istinu. S obzirom da je 20 godina na sceni, njemu je uvek stalo do istine. Tako mu se *ebe za hipstere koji kao slušaju muziku koju niko do sad nije čuo, njemu su bitni samo ljudi koji su na podijumu i za njih sve ovo radi.

Darius Syrossian Joma Maja Peter Portman Dee Andrew Meller Mancha MarkPanic Kalemegdan Summer Festival Topljenje Magacin Depo

Ukoliko želite da budete na podijumu sa Darius-om onda su 8. april i žurka Topljenje za vas!

Facebook Comments