Patrice Bäumel stiže 26. maja u Beograd!

685
Patrice Baumel

Jedan od najtraženijih DJ-eva i producenata današnjice, holanđanin Patrice Bäumel, po prvi put će gostovati u Srbiji, tačnije u Beogradu. Dugogodišnji rezident legendarnog kluba Trouw iz Amsterdama već 12 godina aktivno izdanje svoju muziku čiji su takođe remiksi doživeli ogromnu popularnost kako kod nas, tako i u svetu.

Njegov remiks za Cubicolor je posebno odjeknuo na svetskoj klupskoj sceni, chart-ujuću ga i puštajući ga Dixon, Mano Le Tough, Ame, Tale Of Us i mnogi drugi.

Uz to Patrice će ove godine bio deo žurki Afterlife koje će Tale Of Us organizovati na Ibizi uz novo izdanje za Afterlife Records etiketu gde će predstaviti dve nove pesme “Glutes” i “Engage”.

Za više informacije pratite naš portal, koji će naknadno objaviti tačne informacije o mestu dešavanja, kao i gde možete da kupite karte.

PODELI
Prethodni članakTiga i Audion izbacili EP “Nightclub”
Sledeći članakRecenzija | Stefano Noferini – Exposure (Oxia Remix) [MOAN]
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!