5 razloga zbog kojih morate čuti Oxiu na još jednoj PLAY žurci

322
Oxia PLAY Magacin Depo

Za samo 3 dana očekuje nas još jedna PLAY žurka, na koju nam 22. aprila dolazi miljenik domaće publike Oxia, i to pravo u savamalski Magacin Depo. Za sve one koji se i dalje nećkaju, pripremili smo 5 razloga zbog kojih ne smete propustiti treću po redu PLAY žurku.

Oxia Play Alternativa Vuk Smiljanic Dejan Milicevic Magacin Depo

01. Zato što je treća sreća

Novi PLAY koncept je lansiran više nego uspešno, a nakon nastupa neverovatne Debore de Luke i moćnog Jay Lumena koji nas je dobro razdrmao i malo je reći oduševio, stiže dostojan naslednik PLAY DJ pulta Oxia, koji je već dobro poznat domaćoj publici po sjajnim nastupima.

02. Zato što je “Domino“ jedna od najpoznatihih traka ikada

U pitanju je traka koje je obeležila techno zvuk prethodne decenije, ima preko 20 miliona YouTube pregleda, a našla se i na šestom mestu Awakenings liste najboljih techno traka ikada. Oxia kaže da je to traka kojom “izvlači stvar“ jer publika bez izuzetka i uvek sjajno reaguje na nju.

03. Zato što znate da je provod zagarantovan

To je nešto što će vam reći svako ko je bio na nekom od njegovih prethodnih nastupa kod nas, a ako ovu informaciju još uvek niste čuli eto razloga više da ne propustite nastup ovaj put. Posebno preporučujemo njegov nastup na prošlogodišnjoj Raveolution žurci, gde je nastupio rame uz rame sa Art Department-om i oduševio domaće rejvere.

04. Zato što se među njegovim fanovima nalaze mnoge popularne zvezde današnjice

Imena kao što su Matador, Anna, Agoria, samo su neka od imena koji vole muziku Oxia-e, a njegova traka mnoge je uvela u svet techno zvuka. Kao omaž kultnoj traci “Domino“, Matador, Frankey & Sandrino i Robag Wruhme uradili su sjajne remikse koje morate preslušati pred žurku.

05. Zato što ćemo čuti njegove nove trake

Oxia je otkrio da radi na novom albumu koji izlazi ove godine, kao i da neke trake testira u setovima, nadamo se da će se nov materijal naći u njegovim setovima u Depou.

Karte za PLAY žurku možete da nabavite po specijalnoj promo ceni od 990 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte, na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta ddtickets.com. Još uvek je aktuelna i 3+1 akcija, po kojoj za svake 3 kupljene karte četvrtu dobijate gratis.

Za više indormacija pratite naš Facebook Event i PLAY stranicu.

KAKO DO BESPLATNE KARTE?

01. Svi učesnici moraju biti fanovi Grotto – The Way Of Life. Facebook stranice
02. Pronađite ovaj post na našem page-u ili kliknite OVDE, lajkujte ga i šerujte
03. U komentaru nam napišite zašto ćete ići na PLAY žurku

Dobitnike obaveštavamo sutra (20.04) u 21h, srećno.