5 razloga zašto se KiNK ne propušta

399
KiNK

KiNK, bugarski virtuoz sa trona prestižne Resident Advisor “TOP 40 Live Acts” liste nastupiće uživo po prvi put u Beogradu u subotu, 6. maja na Beat žurci. Strahil Velchev jedan je od bisera moderne elektronske scene čija veština upravljanja ritam mašinama doseže visine Jeff Mills-a, čija opsesija za novom tehnologijom i “igračkicama” za pultom podseća na James Zabiel-u, čijem se nastupu uživo dive i prvoklasni šoumeni poput Sven Vath-a.

Pored KiNK-a ove večeri će nastupiti Vladislav Rashkov, Marko Milosavljević, Calavera & Manya, Peter Portman i Sophia Morel.

KiNK Marko Milosavljevic Vladislav Rashkov Calavera & Manya Peter Portman Sophia Morel Barutana

Kako bi vas zagrejali za vikend otvaranja Barutane, Grotto vam predstavlja “5 razloga zbog kojih se KiNK ne propušta”!

KREATIVNOST I INOVACIJA

KiNK-ov nastup je godinama evoluirao i daleko napredovao od igranja sa instrumentima u blokovima Sofije. Dugogodišnjim eksperimentisanjem i bliskim upoznavanjem sa svojim mašinama, Strahil je usavršio kreaciju najfinijih ritmova koje stvara u dahu po planetarno poznatim klubovima Output, Concrete i Panorama Bar, dok se njegov nastup iz 2011. godine na EXIT festivalu smatra jednim od najboljih na HNS bini.

PUBLIKA JE SASTAVNI DEO VEČERI

Iz mora DJ setova i unapred sređenih deonica u Ableton-u, KiNK izranja kao pobednik koji svojim unikatnim nastupom osvaja fanove širom sveta – publika stvarno postaje deo muzike. Ako ste ikada imali priliku da pogledate jedan od njegovih nastupa u Boiler Room-u, sigurno ste videli osmehe u prvim redovima koji sa nestrpljenjem čekaju da dodirnu sprave koje je KiNK spremio za njih. Posetioci Beat žurke u Barutani moći će da iskuse magiju koju bugarski house i techno mag stvara uživo na jedan poseban način – kompletno audio-vizuelno KiNK iskustvo će biti emitovano na velikim LED ekranima kako ne biste propustili majstorije za pultom.

TAJ KiNK ZVUK

KiNK-ov muziči pečat ostavio je jedinstven trag u svetu elektronske muzike kroz brojna izdanja na etiketama Macro, Ovum, Sharivari, Rush Hour i Hypercolour među brojnim drugima, dok je njegova verzija himne “Accident in Paradise” pronašla svoje mesto u redovima Cocoon kuće kao jedan od Sven-ovih favorita.

TECHNO “ĆIRILICA”

Predstavljen kao hibrid između nastupa uživo i DJ-inga, KiNK je objasnio svoj koncept Cyrillic gde njegova ljubav prema futurističkom techno-u dolazi do izražaja: “Snimim lupove sa osnovnim melodijama iz mog modularnog sintisajzera, pa nakon toga reprodukujem zvukove koje sam prethodno snimio koristeći se standardnom DJ opremom. Onda stvaram beat uživo svojom TR-8 mašinom i sve to umiksam ‘na uvo’.”

ZAJEDNO SMO JAČI

Saradnje su zgodne zato što postoji dvostruka kontrola kvaliteta,” objašnjava KiNK. “Dvoje ljudi sarađuje mnogo preciznije nego jedna osoba. Ne mislim da sam išta novo izmislio. Idalje mislim da sebe mogu da obogatim iskustvima, a najbolji način da to uradim je sa nekim”. Odličan primer za to je “Follow The Step”, letnja house himna koju je Strahil isproducirao sa dugogodišnjom devojkom Rachel Row.

Trenutno je II faza karata po ceni od 990 RSD, dok je VIP sa posebnim pogledom 1490 RSD-a. Karte možete nabaviti na svim blagajnim mestima Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX, kao i u svim WinWin Shop radnjama širom Srbije.

KiNK @Facebook @SoundCloud
Beat @Official Site @Facebook

Facebook Event