Green Love u maju tradicionalno posvećen ženskim DJ-evima

13. maja stiže čuvena Magdalena

255
Green Love festival

Magdalena, Marina Karamarko, Lea Dobričić, Sugar Lobby i Dee dame su koje će razdrmati Spens tokom Green Love žurke koja je se održava u maju i koja je tradiocionalno rezervisana za ženske DJ-eve.

Green Love festival Magdalena Marina Karamarko Lea Dobricic Sugar Lobby Dee Spens

Magdalena, trenutno jedna od najtraženijih ženskih techno DJ-eva prvi put će nastupiti u Novom Sadu 13. maja. Sestra svetski proslavljenog Solomun-a, član je širom sveta poznate Diynamic porodice od samog osnivanja. Ubrzo je postala jedna od omiljenih producentkinja, a publika širom Evrope upoznala je kada je stajala za mix pultom najpoznatijih underground klubova. Magdalena je ubrzo postala vladarka čuvenih jutarnjih after žurki, da bi potom proputovala ceo svet uz etiketu Diynamic, nastupajući i na brojnim festivalima. Najpoznatije mesto partijanera, Ibica, postala je leti Magdalena-ina druga kuća. Njen specifičan muzički ukus, kao i zanimljiv karakter, učinili su je jednom od omiljenih muzičarki tamo. Koliko je društvena i dopadljiva svedoči i činjenica da je na svaku žurku prati čitava grupa devojaka koja ne propušta ni jedan njen nastup. Kako muzička kritika kaže, Magdalena poseduje sve osobine koje treba jedan DJ da ima, a zna da oseti atmosferu i pruži ljudima žurku kakvu žele!

Green Love festival

Na majsko izdanje Green Love festivala stiže i pravo osveženje za elektronsku scenu – Marina Karamarko! Rezident VIVa Warriors žurki u prestižnom Snakeys-u na Ibici. Živeći tamo, puštala je muziku rame uz rame sa najvećim svetskim producentima kao što su: Steve Lawler, Darius Syrian, Sante, Phillip Bader, Guti, Robert Dietz, Detlef, Anek i mnogi drugi. Takođe imala je priliku da nastupi u najvećem klubu na svetu Privilege. Pored Ibice, nastupala je u brojnim klubovima Evrope i postala jedna od omiljenih ženskih DJ-eva. Zbog svoje otvorenosti, opuštenosti i profesionalizma, Marina zavređuje pažnju sve većeg auditorijuma iz godine u godinu.

Zajedno sa Magdalenom i Marinom nasupiće i dame već dobro poznate publici Green Love festivala, Lea Dobričić, Sugar Lobby i Dee.

Ulaznice po promo ceni
Karte za Green Love mogu se nabaviti po promo ceni od 990 dinara na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a ili putem linka.