3000 ljudi neumorno plesalo uz sjajne DJ dame na Green Love festivalu

Sledeća stanica – Green Air!

714
Green Love festival Magdalena Marina Karamarko Lea Dobricic Sugar Lobby Dee recenzija

Fantastična atmosfera, đuskanje do ranih jutarnjih časova i spektakularna produkcija obeležili su majsko izdanje Green Love festivala, kada su rejveri uživali u muzici sjajnih dama – Magdalene, Marine Karamarko, Lee Dobričić, Sugar Lobby i Dee.

Green Love festival Magdalena Marina Karamarko Lea Dobricic Dee Sugar Lobby recenzija

“Zelena ljubav” širila se Spensom, a o utiscima oduševljenih fanova još uvek se priča na društvenim mrežama uz neizostavno postavljanje fotografija.

Green Love festival Magdalena Marina Karamarko Dee Lea Dobricic Sugar Lobby recenzija

Ljubitelje techno zvuka očekuje i Green Love u potpuno novom ruhu. Organizatori pripremaju veliku žurku 24. juna na otvorenom, na Novosadskom sajmu kako bi pauzu između majske i oktobarske žurke “začinili” novim letnjim izdanjem pod otvorenim nebom. Na veliku Green Air žurku stiže jedna od najvećih techno zvezda današnjice – Luigi Madonna koji će na hiljade fanova zajedno sa ekipom Wet Dreams zabavljati duboko u noć!

Green Love festival Magdalena Dee Marina Karamarko Lea Dobricic Sugar Lobby recenzija

Talentovani italijanski producent i DJ, Luigi Madonna započeo je svoju karijeru veoma mlad. Inspiraciju za svoju muziku pronalazio je u radu velikana techno muzike kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing i Joseph Capriati. Kvalitet njegove muzike je brzo prepoznat te od 2008. godine Luigi izdaje muziku za poznate lejblove kao što su Drumcode, Alleanza, Sleaze Records i Plus 8. Debitujući na jednom od “svetih mesta” kada je techno zvuk u pitanju, crpeo je iskustva miksanja svirajući sa legendama elektronskog zvuka kao što su: Joseph Capriati, Ben Sims, Par Grindvik i mnogi drugi.

Green Love festival Dee Magdalena Marina Karamarko Lea Dobricic Sugar Lobby recenzija

Ulaznice po promo ceni
Karte za Green Air žurku mogu se nabaviti po promo ceni od 790 dinara na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a ili putem sledećeg linka.