Moja #ExitPrica – Života

535
EXIT festival Grotto The Way Of Life EXIt prica

Moje prvo EXIT iskustvo bilo je 2016. i moglo bi se slobodno reći moj prvi rejv. Stariji drugovi su mi pričali da je to neverovatan osećaj, misleći na legendaran izlazak Sunca na Dance Areni, jedinstvo mase i ljubav uopšte.

Otisao sam sam prvi dan prvenstveno zbog dua Dimitri Vegas & Like Mike, jer sam tada isključivo slušao EDM. Kako je njihov set odmicao nisam osetio ništa sem možda razočarenje – očekivao sam mnogo više. I pored svega ostao sam na Areni da čujem konačno i taj tehno za koji me konkretno drug Nikola nagovarao da počnem da slušam. Ali sušajući ga kući na zvučnicima laptopa delovao mi je kao klasično ispiranje mozga.

Međutim onda se na Dance Areni dogodio James Zabiela. Od prvog bita i grmljavine zvučnika koji su besomučno izazivali raznorazna neopisiva osećanja u meni u trenutku sam pomislio, ovde ima još nešto, ovaj tehno mora da se shvati. I krenuo je James, sa svojim iPad-om, osmehom i treskanjem glave naveo me da u trenutku izgubim svu ljubav koju sam gajio ka EDM-u. Posle njega su nastupili Solomun pa TTP i ja sam znao da moram da zaokružim moj muzički preobražaj zadnjim danom EXIT-a, iako prvenstveno nisam planirao da idem sem prvog dana.

EXIT Grotto nagradna igra

Došao sam kući, sumirao utiske i ubrzo je došla i ta nedelja. Krenuo sam sa ekipom i čim sam ušao na Dance Arenu obuzeo me je neki neverovatan osećaj skoro nirvane. Vizionarski set Ricija, zakucavanje Clarka, svemirska muzika Nine i na kraju set koji je ostavio najjači utisak na mene jedan veliki gospodin i šmeker Carola koji me je kontrolisao kao lutku. Ceo njegov set nisam stao dok je on bacao nestvarne bitove na Suncem okupanu Dance Arenu. Čim je završio sa setom znao sam da je to to, da je moj muzički ukus potpuno promenjen za samo dve večeri. Pored toga poslednjih skoro godinu dana slušanja tehno i house muzike sam doživeo neke od najzanimljivijih trenutka u životu do sada.

Ukoliko i vi želite da učestvujete u nagradnoj igri, uputstvo možete pronaći ovde.

Ako vam se dopala Životina priča lajkujte je ovde i pomozite mu da ga odvedemo na EXIT Leto Ljubavi.

Priču poslao: Života