Markwood – Goodbye, I’ve Lost Control EP (recenzija)

Markwood

Markwood je poznat kao inovativan producent bez predrasuda, a novo izdanje za Feel Decimal Black to i potvrđuje. Zna da svira nekoliko instrumenata, a gitara, koja daje jedinstveni osećaj i drugačiji pristup u elektronskoj muzici, je izabrana za poslednji EP koji potpisuje. Svaka traka, od ukupno četiri koliko ih „Goodbye, I’ve Lost Control“ EP poseduje, je dobra za warm up, ali i za peak time kada set dostiže vrhunac.

Markwood Goodbye Ive Lost Control EP Feel Decimal Black

Goodbye (Rework)“ nas podseća da je leto tu iza ćoška, a razmrdaće vas bilo da ste na dancefloor-u ili se vozite u autu. Funky bass, moog synth-ovi, gitara i deep vokal podupreti melodičnom strukturom vas mogu istovremeno usrećiti i rastužiti.

Goodbye (Ver. 2)“ je kao stvorena za klub, sa hipnotišućim vokalima i progresivnim synth-ovima vas jednostavno tera na ples.

Lose Control“ poseduje dubok bass, vokal, gitaru i synth-ove zbog kojih ćete se prepustiti i uživati.

Lose Control (Ver. 2)“ je malo jača verzija originala. Žešći basovi i hipnotišući vokali vam neće dati da odete sa dancefloor-a.

„Goodbye, I’ve Lost Control“ EP će biti dostupan za preuzimanje 02. juna.

Markwood @Facebook
Feel Decimal Black @Official Site @Facebook @SoundCloud

Prethodni tekstVodimo vas na Topljenje gde će nastupiti Boris Brejcha
Sledeći tekst50.000 fanova za prvi Sea Star u Umagu!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!