Završio se prvi međunarodni festival elektronske muzike u Zagrebu WELOVESOUND

263
tINI WELOVESOUND festival Zagreb review
Photo: Stela Mesic

Zagreb je ovog vikenda bio domaćin prvog međunarodnog festivala elektronske muzike, Sonus-ovog WELOVESOUND festivala koji se održao u petak, subotu i nedelju na nekoliko lokaciju u Zagrebu.

Par hiljada ljudi plesalo je uz neke od najvećih imena svetske elektronske scene tokom 2 dana i 2 noći festivala.

Chris Liebing WELOVESOUND festival Zagreb review
Photo: Tomislav Huha

Festival su otvorili nastupi legende techno zvuka – Chris Liebing-a u klubu Boogaloo i jedne od najvećih svetskih zvezda – Loco Dice-a u klubu The Best Venue Hall. Uz Liebing-a nastupile su domaće snage: Labud, Shipe, Senno, Matya i F.O.R.M. Live. Publiku su za Loco Dice-a zagrejali Marina Karamarko i Mimi. Oba partyja obeležila je odlična atmosfera, puno pozitivne energije i ovacija publike koju su izvođači apsolutno zaslužili.

 

tINI rocking the stage at We Love SOund festival

Posted by Sonus on Saturday, June 3, 2017

Drugi dan festivala obeležio je dnevni party na otvorenom, u Sportskom parku Mladost, uređen u ambijentu koji je nekim ljudima ostavio utisak kao da su nekoj od svetskih party destinacija i za koji kažu da u Zagrebu još nisu doživeli. Na Open Air-u WELOVESOUND festivala nastupila je jedna od najbitnijih dama svetske techno scene – tINI, članovi Fuse ekipe – Enzo Siragusa i naš Mariano Mateljan, slovenski DJ svetskog glasa Valentino Kanzyani, domaća podrška s trenutnom adresom u Berlinu – Homeboy. Open Air je zatvorila legenda Timo Maas. Vruć letnji dan, divna energija i zvuci najkvalitetnije elektronske muzike na sceni danas, rasplesali su zagrebačku publiku do ponoći.

 

Uzivamo u suncu uz Valentino Kanzyanija! WE LOVE SOUND festival open air Zagreb

Posted by Sonus on Saturday, June 3, 2017

Noćni deo programa nakon Open Air-a preselio se u zagrebačke klubove Johann Franck i Opera gde su za ples bili zaduženi Timo Maas, Miguel Campbell, Gauthier, Felver, Kristijan Molnar i Ivan Mastermix.

Festival je završen afterpartyjem za kojeg su bili zaduženi članovi Fuse London kolektiva. U nedelju, u klubu The Best Venue Hall najvjerniji partijaneri su uživali do 14h u nastupu Archie Hamilton-a, Enzo Siragusa-e, Rosska i Valentino Kanzyani-ja.

WELOVESOUND festival Zagreb review.
Photo: Stela Mesic

Organizatori WELOVESOUND festivala su se putem socijalnih mreža zahvalili svim posetiocima koji su došli podržati prvo izdanje ovog festivala i pozvali ih na svoj sledeći događaj, 5. rođendan Sonus festivala na Pagu. Ovaj renomirani festival i jedan od 15 najboljih svetskih techno festivala ove godine će se održati od 20. do 24. avgusta.

Više informacija o događajima organizatora možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici.