Steve Angello, Dubfire, Nicky Romero i Showtek stižu na festival ULTRA Europe

320
Ultra Europe

Iako je informacija o prodaji posebnih rođendanskih ulaznica stigla pre samo tri dana, za sve fanove festivala ULTRA Europe stiže još jedna odlična vest! Naime, danas je objavljeno novih 16 izvođača koji ovog leta stižu u Hrvatsku, a koji će, uz već najavljene muzičke zvezde, svojim nastupima obeležiti peto izdanje festivala. Na splitskom Poljudu će od 14. do 16. jula, na najsavremenijim festivalskim pozornicama zasvirati Steve Angello, Dubfire, Nicky Romero, Showtek, Nicole Moudaber, a pridružit će im se i ANNA, Wehbba, Ambush, Apster, D-wayne, D.O.D, KIIDA, Mightyfools, MOKSI, Retrohandz i Rui.

Ultra Europe 2017 Line Up izvodjaci

Šveđanin Steve Angello proslavio se kao deo trojca koji je žario svetskim klubovima i festivalima – Swedish House Mafia, a jednako je uspešan i kao samostalni producent, izdavač i DJ koji je ove godine zaseo na 30. mesto TOP DJ Mag lestvice najboljih DJ-eva sveta. Dubfire je izvođačko ime iransko-američkog producenta i DJ-a Alija Shirazinia. Proslavio se svojim house i techno zvukom, a može se pohvaliti nagradom Grammy te brojnim klupskim i festivalskim nastupima. U Split se vraća i Holanđanin Nicky Romero, poznat po hitovima “Legacy”, “Symphonica” i “I Could Be The One” koja je nastala u saradnji sa Avicii-jem. Sarađivao je sa zvezdama kao što su Zedd, David Guetta i Calvin Harris, Rihanna pa i Britney Spears.

Ultra Europe festival 2017 Olav Stubberud

Do početka najočekivanijeg događaja letnje sezone ostalo je manje od mesec dana, a za jubilarno peto izdanje organizatori najavljuju vrhunsku produkciju na četiri pozornice smeštene unutar i oko splitskog Poljuda. Glavna pozornica i RESISTANCE Stage, UMF Radio Stage i takozvani Afterburner ugostiće više od 100 izvođača koji su obeležili svetsku elektronsku scenu predvođeni mega zvezdama kao što su Afrojack, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix, DJ Snake, Steve Aoki i Tiësto. Ekskluzivni party ULTRA Beach, zahvaljujući kojem svake godine hiljade partijanera poseti i Hvar, ove će se godine održati 18. jula, a na pozornicu ispred hotela Amfora Grand Beach Resort stižu Dash Berlin, Sunnery James & Ryan Marciano,Vicetone, Vini Vici, hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz te R3wire & Varski.

Ultra Europe festival 2017 Olav Stubberud

Podsećamo, od ovog nedelje su u prodaju puštene i posebne rođendanske ulaznice za domaće posetioce kojima ULTRA Europe obeležava svojih prvih pet godina! 500 festivalskih ulaznica po posebnoj ceni od 975 kuna (oko 130 evra), 500 jednodnevnih ulaznica za svaki dan festivala po ceni od 450 kuna (oko 60 evra), te 500 trodnevnih VIP ulaznica po ceni od 2250 kuna (oko 300 evra) moći će se kupiti u poslovnicama Tisak Media i preko Ticketshop-a. Rođendanske ulaznice koje osigurava MasterCard, partner festivala ULTRA Europe, te brojne druge pogodnosti zahvalnica su za dugogodišnju vernost hrvatskim fanovima. Plaćanje na rate i plaćanje kreditnim karticama moguće je na svim prodajnim mestima Tisak Media.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na web stranici, Facebook stranici, Twitter profilu, Instagram profilu festivala i putem aplikacije na iTunes-u.

DJ Headliners:

Adam Beyer, Afrojack, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, Dubfire B2B Nicole Moudaber, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Nic Fanciulli B2B Eats Everything, Sasha & John Digweed, Seth Troxler B2B The Martinez Brothers, DJ Snake, Steve Angello, Steve Aoki, Tiësto.

Support Artists:

Andrew Rayel, ANNA B2B Wehbba, Fedde Le Grand, GTA, Nicky Romero, Rødhåd, Showtek, Technasia B2B Hector, W&W.

Additional Support:

Ambush, Apster, Ben Gold, D-wayne, D.O.D, David Gravell, Dr Phunk, Elio Riso, Frank Walker, Heatbeat, Jay Hardway, Jewelz & Sparks, Jon Rundell, Julian Jordan, KIIDA, Kill the Buzz, KURA, Maddix, Manse, MaRLo, Mightyfools, MOKSI, NLW, Orjan Nilsen, Ravitez, Retrohandz, Ruben de Ronde B2B Rodg, Rui, Sick Individuals, Suyano, Tijana T.