GROTTO PODCAST 012: Lena Glish (HillsUp festival Edition)

809
Lena Glish Grotto Podcast 2017

Lena Glish (Lena Glišović) je 19-godišnji DJ sa Zlatibora. Elektronskom muzikom se bavi od osnovne škole, a nastupa od 2015. godine. Pokušava da se žanrovski ne ograničava, ali se najviše pronalazi u tech i deep house-u. Rezident je organizacije “Haos” koju osniva zajedno sa drugarima iz Užica i sa Zlatibora sa ciljem da donesu nešto novo u njihov grad i da ljudima približe zvuke elektronske muzike.

Nastupala je na najvećim festivalima Zapadne Srbije, Park Fest-u i HillsUp festivalu, ali i u Bašti Sava Centra, Rokanje baru i splavu Povetarac u Beogradu. Plasirala se u finale DJ takmičenja koje je organizovao Serbia Wonderland Festival. Trenutno Lena pokušava da se što više skoncentriše na muzičku produkciju pa možemo očekivati dosta njene muzike u budućnosti.

Lena Glish HillsUp festival 2017 Shuma stage

Na pitanje kako bi opisala svoj Podcast, Lena je odgovorila: “ Praveći ovaj podcast zamišljala sam sebe na obali mora sa hladnom kafom u ruci, tako da slobodno mogu reći da su mi najveća inspiracija bili leto, sunce i more. Iskreno se nadam da ću deo toga preneti i na Vas i da ćete se i Vi osećati tako dok da budete preslušavali. Podcastom se provlače house i tech house, ali takođe i funky, groove i jackin’ house.”

Grotto Podcast 2017 Lena Glish HillsUp festival

Tracklist:

01. Benji Candelarion feat. Lisa Shaw – You Got Me (Benji Candelario Groove Rendition)
02. Drop 2 Jump – So Keep
03. Sam Divine & CASSIMM – In Da Nation
04. Roland Clark – I Get Deep (Richard Earnshaw Remix)
05. Luna City Express – Victims of the Funk (Dario D’Attis Dubby Dub)
06. Ron Caroll Introducing The RC Project – The Sermon (Ron’s Chicago Style Vibe Mix)
07. The Shapeshifters – Lola’s Theme Recut (Purple Disco Machine Remix)
08. Flash Mob – Freakin Babe
09. Marian Hill – Down (Franky Rizardo Remix)

Lena Glish @Facebook
Grotto @Mixcloud

Download Grotto Podcast 012