Opasan techno after u klubu Mehanizam ovog petka

348
Gabeen

Gabeen je techno izvođać koji svakako zavređuje pažnju Beogradske klabing publike, ali do sada niko nije imao priliku da bitnije zabeleži njegov rad sa ovih prostora iako nam je komšija iz susedne nam Mađarske.

Gabeen Gorgia Mehanizam After Party

Stoga je, za sada još neafirmisana, organizacija Legally Insane Org. uzela na sebe tu čast da pozove ovog mladog momka da gostuje po prvi put u Beogradu. Gabeenov stil techno-a je već postao prepoznatljiv u svetu i podržan je od strane svetski poznatih izvođača kao što su Dave Clarke, Chris Liebing, Dave The Drummer, Bas Mooy, Lag, Heiko Laux, Lucy, Xhin, Speedy J, Indigo Kennedy, A.Paul, Vegim, Gayle San, Industrialyzer, Gary Beck, Lars Klein, Tommy Four Seven, Submerge, Niereich, Luigi Madonna i mnogi drugi. Karakteristike njegovog stila techno-a su “slomljeni”, odsečni, i mračni ritmovi praćeni kompleksnim bas linijama. Očekujte live performans, rekao je da donosi svoje igračke.

Domaća podrška je mladi Beograđanin Aleksandar Jevremović aka Gorgia, koji se tek nedavno vratio u techno, i za nešto više od pola godine traženja odlučio je da pokuša da napravi novu struju na techno sceni Beograda, i organizuje ovu žurku u nadi da će Gabeen svečano ovekovečiti istu.

Cena karte je 300 dinara na ulazu.

Gabeen @Facebook @SoundCloud
Gorgia @Facebook @SoundCloud

Facebook Event