Prvo strano gostovanje na Garage Reunion žurci

388
Antonio Valente Garage Reunion TKNO

Direktno iz Firence nam stiže veliko ime italijanske DJ scene, neko koga do sada niste imali priliku da čujete na ovim prostorima. Njegov zvuk odlikuju oštri bas kikovi i tvrd techno zvuk, a pseudonim mu je Antonio Valente. Da sve bude još zanimljivije iz Tauten ekipe nam pristiže svima dobro poznat TKNO.

Podršku će mu pružiti još i CeZ (Underground Connection), i Garage Reunion residenti – MirMir, Tzanema, Imhotep i Kovinac.

Garage Reunion Antonio Valente TKNO

Sama lokacija žurke se nalazi na 1.8 km od hale Jezero i 1.4 km od Fiatovog kružnog toka. Teren je pristupačan ukoliko planirate dolazak autom, a obezbeđen je i ogroman parking.

Organizacija Garage Reunion je pre svega skup prijatelja, koji se međusobno poštuju, vole i vrhunski zezaju. Sve je počelo iz te naše famozne gajbe. Okupljali smo se svake nedelje, slušajući muziku koja nam je prijala, smišljali razne kreativne načine da sami sebe zabavimo.

Stalno smo tražili nove lokacije, sve dok nismo naišli na napušteni Hotel Košutnjak, koji je u svom kompleksu imao i bazen. Odmah smo dobili viziju da tu možemo dosta toga da napravimo i odmah krenuli u radnu akciju. Prostor je bio zapušten, zarasao u korov, ogromnu travu i svim snagama smo uspeli da ga preuredimo i tu napravimo prvu žurku u samom bazenu. Sada je Košutnjak zaštitni znak našeg brenda, mesto gde se stalno okupljamo i pravimo žurke za pamćenje, pred 2000 ljudi.

Kako je bilo na prethodnoj žurci pogledajte ispod.

Garage Reunion – Košutnjak | Official Aftermovie

U petak 19. maj-a, dogodila se čarolija…
Garage Reunion se zahvaljuje svima koji su bili deo ove priče <3

Video by Darko Riot Andric

Posted by Garage Reunion on Monday, May 29, 2017

Cilj nam je da do sledeće godine napravimo “Košutnjak Fest“, koji će imati potpuni program od 3 bine i docrtamo Kragujevac na mapu techno scene.

Antonio Valente @Facebook

Facebook Event