Oranje: Koliko poznajete holandsku kulturu?

TKNO, Calavera & Manya, Alternativa (Nemax Jackmill b2b Kristijan Petrovski), Ilija Djoković i Peter Portman!

1538
Oranje Magacin Depo

Upoznavanje sa ovom magičnom zemljom kroz techno party Oranje koji se uz podršku Opštine Palilula održava, 11.decembra, u prostoriji Depo Magacina u Travničkoj broj 3 u Beogradu sa početkom u 23h!

Potpuno drugačiji techno događaj pred hladnu zimu u Beogradu, koji će Savamalu pretvoriti u tradicionalni holandski kutak, ulepšan prepoznatljivim elementima koji Holandiju čine jedinstvenom. Red Light District, Cofee Shop, bicikli i vetrenjače na jednom mestu!

Zašto Oranje?

Holandska reč koja znači “narandžasto” i asocira na vedro i veselo. Kako organizatori najavljuju, potrudiće se da čari Holandije prenesu u Depo Magacin i uz genijalan sastav techno i tech-house dj-eva naprave savršeno dešavanje za sve uživaoce ove muzike.

Line Up: TKNO, Calavera & Manya, Alternativa (Nemax Jackmill b2b Kristijan Petrovski), Ilija Djoković i Peter Portman.

Oranje
Oranje @ Magacin Depo

Oranje @Facebook

Prethodni tekstApgrade: Mike Huckaby i Sebastian Mullaert na Apside-u!
Sledeći tekstVinyl Speed Adjust u Beogradu i Novom Sadu 2016
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!