VIDEO INTERVIEW: Sesto Sento pokrenuo na bunt posetioce Maximusa

Trance mag doneo je sa sobom inteligentni i inovativni psy trance–full on zvuk!

888

Zemlja trance-a iznedrila je velikane elektronske scene kakvi su: Bizzare Contact, Skazi, Vibe Tribe, Azax Syndrom. Po preporuci svojih kolega i sunarodnika, Sesto Sento odlučio je posetiti crnogorsko primorje i nastupiti u kotorskoj diskoteci Maximus.

Trance mag doneo je sa sobom inteligentni i inovativni psy trance – full on zvuk, kojim je osvojio srca velikog broja ljubitelja elektronskog zvuka širom sveta. Ništa manje nismo očekivali od njega u Maximusu, a on je svakako opravdao naša očekivanja.

Domaća podrška za ovaj party došla je pravo sa beogradskog asvalta u formi alijasa Aquapipe. Umetnik koji voli da ekperimentiše kada su u pitanju trance tonovi, napravio je pravo zagrevanje za trance maga, dobivši ovacije mnogobrojne publike.

Sesto Sento, uspevši da pronađe ono univerzalno u muzici, svojim energičnim setom sa dosta pozitivnog i moćnog vajba, učinio je ovaj party nezaobilaznom tačkom gradskih clubbera i pokrenuo na bunt celi podijum čuvene crnogorske elektronske katedrale.

Inspiracija za našu prvu traku “Soap Bubble” jeste san da postanemo ono što jesmo danas. Bez obzira koju smo traku posle nje uradili, svaka je imala isti cilj – da nateramo ljude da plešu na dance flooru” – kaže izraelski DJ i producent Aviram Saharai, jedan od članova Sesto Sento ekipe koji je premijerno nastupio u Crnoj Gori, u kotorskoj diskoteci Maximus i tim povodom pričao o novom albumu, Izraelu kao zemlji trance zvuka i o svemu onom što ga pokreće sve ove godine na elektronskoj sceni.

Slike sa nastupa možete pogledati ovde.