Sutter Cane u Maximusu za techno u svom najboljem izdanju!

Expect Techno, cause Techno is what you will get. Techno at its best!

756
Sutter Cane @ Maximus Featured
Sutter Cane @ Maximus

U petak, 4. decembra u areni diskoteke Maximus gostuje austrijski DJ, producent i remixer Sutter Cane. Njegov hipnotički techno zvuk osvojio je sve važnije austrijske klubove i festivale te je tako zacementirao svoju reputaciju neumoljivog i veštog DJ maga. Osnivač lejbla “Driving Forces” i promoter techno serijala BOINK, nastupao je na svetski poznatim festivalima: Mayday, Urban Art Forms, Electroterminus, Ruhr In Love, Gazometer events, te u najpoznatijim klubovima širom planete: od Tresor-a u Berlinu, preko Batofar–a u Parizu do Undercurrent–a u Amsterdamu, pa je na svoju putnu listu dodao i Crnu Goru zahvaljujući diskoteci Maximus. Naime, radi se o serijalu žurki pod nazivom “Empty-Headed“, projektu koji je u maju 2014. godine započeo Mladen Banović a.k.a. Mtech. Ovaj mladi DJ i producent je izdavao za mnoge kuće, kao što su: Dancing Moon, Dark Shark, Sound Lab, Dancefloor Killer Records i mnoge druge; a među brojnim remiksima našli su se i Skeef Menezes, Sumit Shenoy, Technose i Sword. Radio emsija “Empty-Headed” je njegov mesečni podcast u kojem su gostovali mnogi domaći i inostrani DJ-evi.

Sutter Cane @ Maximus
Sutter Cane @ Maximus

Kao i svaki projekat koji uspešno traje Empty-Headed je morao da počne da se širi i tako je došlo do ideje za serijal žurki koji ima za cilj unapređenje elektronske scene u Crnoj Gori zahvaljujući gostovanjima stranih DJ-eva i promovisanja i afirmacije domaćih izvođača koji će raditi podršku na žurkama” – ističe Mtech.

DJ podrška za techno party u Maximusu Strahinja Đorđević a.k.a. Technose i Garilo Leposavić a.k.a. Gav TK pobrinuće se da publika uživa u pravom techno zvuku i to u svom najboljem izdanju.

Technose
Technose

Technose je gostovao na velikom broju žurki održanih u Crnoj Gori, a publika ga prepoznaje po mračnim i energičnim tonovima koji prate njegove trake i setove.

Gav TK
Gav TK

Gav TK je jedan od osnivača organizacije “Techno Klinika“, zajedno sa svojim kolegom Gavrilom Jovovićem a.k.a. Raven TK, koja je već godinama unazad zadužena za organizaciju mnogobrojnih žurki u Crnoj Gori. Ove godine nastupao je rame uz rame sa Chris Liebing-om na kotorskom Refresh festivalu u Maximusu. Godine 2007. počeo je da se bavi i DJ-ingom. Techno koji Gav pušta je pun dubokih i mračnih melodija koje su u isto vreme vrlo energične i pogodne za ples.

Cena ulaznice: do ponoći 6, nakon toga 8 evra.

Expect Techno, cause Techno is what you will get. Techno at its best!” – poručuje Sutter Cane.