TECHNOlogija @ Umetnički Kutak

602
TECHNOlogija @ UMK Featured
TECHNOlogija @ Umetnički Kutak

U poslednje vreme, mnogi DJ-evi se baziraju na brzim i agresivnim ritmovima. Šta se dešava sa tzv. “klackalicama” DJ-evima koji u svoje setove svrstavaju trake sporog ritma, jakih niskih frekvencija, koje doslovno pomeraju iz mesta?

Ovim putem vam predstavljamo organizaciju TECHNOlogija, jako mladi ljudi, koji kroz svoj koncept žele da probude svest o laganijim ritmovima kao što su minimal techno, micro house, minimal house, dub techno, R.U.S. tech (Romanian Underground Sound), deep house, kao i nežnije verzije organskog techno zvuka. Čeonici ove organizacije su Nikola Milanović a.k.a. Easy A i Miloš Filipović.

TECHNOlogija @ Umetnički Kutak
TECHNOlogija @ UMK

Organizacija je nastala u Čačku, i ubrzo su se proširili po ostalim gradovima Srbije. Do sada su obilazili klubove kao sto su Three Dots, Wats, Štab Pogon, Soda, Svemirska Kafana, Compressor, itd. i sarađivali su sa raznim imenima naše elektronske scene. Na pitanje šta očekivati, odgovaraju nam: “Ono čega dugo nije bilo, i što se ne dešava toliko često“. Ovim putem vas pozivaju na svoju žurku 04. decembra u klub “Umetnički kutak” u Kragujevcu, na kojoj će ujedno slaviti svoj prvi rođendan.

Line up: DJ Techa, Easy A i AlexM!

Svi ste pozvani!