12 godina Konkrita (Concrete Djz)!

Concrete Djz!

880
12 godina Konkrita @ Monsun Featured
12 godina Konkrita @ Monsun

2003. godine zvanično je formirana organizacija Concrete Djz sa ciljem da donese svoj dodir na elektronskoj sceni, organizovanjem događaja i muzčkom produkcijom, nudeći ono što je osećala i iza čega je stajala, beskompromisni Techno zvuk. Danas, nakon više od jedne dekade postojanja, organizacija iza sebe ima mnoštvo organizovanih partija koji se i dan danas pamte i prepričavaju, i kroz svoj produkcijski rad oplemenila je podijume širom Srbije i sveta.

Originalnu četvorku u vreme formiranja Concrete Djz-a činili su Matsura, Luka, Mita i Filip. I dok se u međuvremenu ekipa donekle promenila, i neke članove zamenili novi prijatelji, a takođe neki nezvanični članovi postali deo porodice, danas, nakon 12. godina, što je i povod za ovu proslavu, ekipu čine Luka, Mita, Bojan, Matsura i Ćusa, koji će u subotu 5. decembra u Monsunu i nastupati zajedno nakon više godina. Jedinstvena je prilika čuti i videti ove ljude na okupu, a takođe i dobar povod da ljubitelji pravog undergrounda ponovo plešu uz prepoznatljive betonske ritmove. Nostalgija nije ono čemu ovi momci teže, tako da budite spremni na poznatu energiju i vajb koji karakteriše Concrete Djz ali i moderan zvuk koji se razvijao tehnološkim napretkom.

Pozivamo vas da uveličate proslavu 12. rođendana Concrete Djz-a koji je zakazan za 5. decembar u Klubu Monsun i da zajedno obeležimo predstojeći period rada ove kultne ekipe.

12 godina Konkrita (Concrete Djz) @ Monsun
12 godina Konkrita @ Monsun