Budi deo novog Grotto 4.0 portala!

737
Grotto-4.0-Portal
Grotto - The way of life

Grotto portal ove godine proslavlja više od 8 godina postojanja i povodom toga smo ponosni da kao jedan od lidera na klupskoj medijskoj sceni pozovemo sve artiste, klabere i zaljubljenike u muziku da nam se pridruže na novom sajtu i forumu koji je jedini u našem regionu.

Potpuno nov i redizajniran sajt ima nov kalendar gde će vam biti dostupne sve informacije vezano za žurke i festivale. Pored toga možete i sami da pošaljete svoje predloge koje bi trebalo da uvrstimo u kalendaru i više o tome na samom linku.

Uz kalendar tu je i cela nova galerija koju će voditi naš fotograf Benny Take A Moment čije slike su do sad kačili Loco Dice, Chris Liebing, UMEK, EXIT, Lovefest i mnogi drugi.

Grotto 4.0 Portal
Grotto – The way of life

Za sam kraj, najaktivniji deo portala je forum koji je upgrade-ovan sa poslednjom verzijom Invision Power Board-a. Tu možete da diskutujete, nađete novu muziku ali i da otkrijete skrivene delove foruma za specijalne članove.

Ukoliko volite muziku, žurke, klabing, house, techno, kvalitetan rejv i želite da o tome obavestite svet javite se na grottopromo@gmail.com – uz naznaku “GROTTO TIM”.

Svi ljudi sa konkursa biće lično kontaktirani i obavešteni. Budući saradnici biće upućeni u dalje benefite koje je Grotto tim pripremio za Vas!