FREE DOWNLOAD: Falling For You (Marchez & Dennis Extended)

Free Download

3037

Momci iz “Feel The Vibe” organizacije, Dennis i Marchez, su nam poslali interesantan Extended Mix trake “Falling For You” by Teenage Mutants & Laura Welsh! Kako oficijelne extended verzije još uvek nema – oni su je napravili, a mi vam je poklanjamo kao Free Download!

“Feel The Vibe” organizacija je osnovana 2005. godine u Srbiji. Ono što karakteriše njene članove su profesionalizam, inovativnost u setovima, iskustvo i odlične žurke. Nastupali su svuda po Srbiji, ali i po drugim zemljama – Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, Italija, Grčka, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Švajcarska, Crna Gora, Nemačka, Poljska i drugim.

Denis Đurković a.k.a. Dennis je počeo da se bavi DJ-ingom 2002. godine, kada je imao 16 godina, a prvi gig je imao na Zlatiboru u klubu “Sirious”. Tu je bio rezident do 2005. godine kada se seli za Beograd i počinje da nastupa u klubovima kao što su Teatro, Vivio, Blaywatch, Hrabro srce, Riga od Fere,… U njegovim setovima preovladavaju zvuci deep-a i nu disco-a.

Marchez započinje svoju DJ karijeru 1996. godine i u to vreme postaje ekspert za dance muziku devedesetih. Kasnije iz dance voda prelazi na klupski house zvuk i tada osniva organizaciju “Feel The Vibe”!

Dennis @Facebook @SoundCloud
Marchez @Facebook @Mixcloud

Download Teenage Mutants & Laura Welsh – Falling For You (Marchez & Dennis Extended Mix)