NOVA GODINA 2016: Karte za Novogodišnji spektakl u Magacinu Depo po promo ceni samo ovog petka

1349
Nova godina Marko Nastić Dot

NOVA GODINA 2016: Naš proslavljeni DJ Marko Nastić započinje svoju jednomesečnu rezidenturu u Dot-u i najavljuje odličnu zabavu već za ovaj petak – uz specijalnu priliku za sve zainteresovane da kupe karte za NYE spektakl u Magacinu Depo po promo ceni!

Ovog četvrtka, 10. decembra, posetioci kluba Dot imaće priliku da zavire u “crnu kutiju” u okviru druge po redu “The Black Box” žurke. Muzički pravci variraće između deep i tech house-a, pa sve do progressive ritmova uz odličan DJ tim u sastavu: Shon, Mr. Chips, Teo Trunk, Una Andrea, djRaf i Vlada Obradović. Žurka počinje u 23h, a ulaz je slobodan.

Petak, 11. decembar, rezervisan je za pravu eskluzivu – dva velikana domaće scene, Marko Nastić i Marko Milosavljević započinju svoju rezidenturu u klubu Dot. Ali to nije sve – osim uživanja u odličnoj klupskoj večeri, posetioci Dot-a će samo ovog petka na žurci moći da kupe karte za Novogodišnji spektakl u Magacinu Depo po specijalnoj promo ceni! Ulaz u Dot ovog petka biće besplatan do 23:45, a nakon toga karta će koštati 400 dinara, uz besplatnu garderobu. Podsećamo – Novogodišnja noć u Magacinu Depo doneće magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata, a rejveri mogu da očekuju ništa manje nego spektakl. Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi, američki DJ, producent i umetnik u kombinovanju elemenata klupskog “svetog trojstva”: muzike, akustike i rasvete. Zajedno sa Nastićem, Milosavljevićem, Milićevićem i Dragašem, Sadeghi će nas povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević “vrteće” back2back.

Nakon uspešne prve epizode, drugo izdanje klupskog serijala “Struktura” na programu je u subotu 12. decembra u klubu Dot, a publici će se koz svoje DJ setove predstaviti Aleksandar Rajić, Jovan Despot, Milovan Stojanović i Kristijan Šajković. Ulaz u klub biće besplatan do 00:15 posle ponoći, nakon čega će se na ulazu prodavati karte po ceni od 200 dinara.

Dot @Facebook